luni, 25 februarie 2013

Deparazitarea organismului

Dupa datele OMS, din 50 milioane de oameni,care mor in toata lumea, mai mult de 16 milioane de oameni decedeaza in urma bolilor infectioase si celor parazitare. Dupa frecventa de cazuri, helmintozele gastro-intestinale, ocupa locul trei in lume. Helmintozele induc reactii alergice ale organismului, micsoreaza potentialul de autoaparare a organismului, scade imunitatea, actioneaza toxic asupra organismului.

Foarte des multe diagnoze, asa cum exema, psoriazul, asma bronsica, boli de ficat si vizica biliara, epilepsie, simptome de boli grave in articulatii, degenerescenta retinei si altele, dupa ele se ascund unele sau alte invazii parazitare, care este una din cauzele principale ale acestor boli. In organismul uman pot trai concomitent pana la 150 specii de helminti. Depistarea infectiilor cu paraziti de multe ori este foarte greu de depistat. De exemplu, pentru a depista ascarida-toxacara cainelui este nevoie de o scanare minutioasa a sangelui sau o proba prelevata cu o portiune de piele. Pentru a depista si alte specii de paraziti, deseori se recurge la utilizarea de coloranti specifici. Luand in considerare ca practic 95% din populatia globului pamantesc, cel putin este purtatoare de paraziti, este necesar si recomandat sa se faca cure de profilaxie contra lor. Se recomanda a se face de 2-3 ori pe an.

Cauzele infectiilor parazitare:

1. Nesupravegherea igienei personale,
2. Micsorarea secretiilor stomacale, cele care distrug ovulele limbricilor,
3. Scaderea imunitatii,
4. Dereglarea microbiocenozei colonice (disbacterioza),
5. Alimentatie neoptimala,
6. Diskinezia cailor biliare, fermetul care are proprietati bacteriostatice,
7. Prezenta infectiilor cu fungi si ciuperci,
8. Dereglarea activitatii fermentilor,
9. Colon intoxicat (prezenta placilor colonice).


Produsele programului antiparazitar

• Urmariti regulele igienei personale. Nu uitati sa spalati bine legumele, fructele, zarzavaturile si altele.



• Este foarte important sa optimizam functionarea tractului gastro-intestinal: sa normalizam secretia sucului biliar, sa restabilim peristaltismul colonic si microflora lui prietenoasa, sa activam functionarea anormala a fermentilor, sa cream conditii nefavorabile pentru dezvoltarea helmintilor aflati in stadiile de ovule si larve. In mod optim raspunde la toate cerintele odata produsul complex LAX-MAX. Modul de administrare: se incepe cu o capsula, apoi se mareste treptat pana la 4 capsule pe zi in timpul mesei, total 21 zile.


• Este foarte important sa administram produse sigure, dar care totodata isi pastreaza proprietatile sale antiparazitare. Pentru aceasta cerinta este foarte bine indicat produsul pur natural:
1. FRUNZE DE NUC NEGRU, care ofera un efect de deparazitare colonica eficienta fara a induce simptome de intoxicatie, caracteristic pentru produse antiparazitare sintetice care au multe efecte adverse.
2. Combinatia Nr 7, imbinarea de plante medicinale contribuie la curatarea tractului digestiv si scoaterea helmintilor din organism. Are actiuni antiinflamatorii si antibacteriene. Contine usturoiul si nucul negru - exercita actiune bactericida, antivirala si antihelmintica. Cassia care reduce formarea de gaze la nivelul intestinului, normalizeaza digestia. Extractul de seminte de dovleac - sursa aminoacidului cucurbiitina, cu actiune antihelmintica si optimizeaza activitatea intestinala.

3. PARAFIGHT este un produs antihelmintic cu spectru larg de actiune. Frunzele si pericarpul de nuc negru - inhiba actiunea bacteriilor patogene, ciupercilor din familia Candida, contribuie la imbunatatirea functiei intestinale si asigura, astfel, formarea unui scaun moale. Scoarta de ulm, salvia, maghiranul - completeaza compozitia antihelmintica a produsului cu proprietati antiiflamatoare, spasmolitice, astringente. Vetricea - sursa de uleiuri eterice , a caror compozitie exercita actiune paralizanta asupra giardiei, ascaridelor si oxiurilor si reduc actiunea toxica asupra organismului.

In astfel de conditii se exclude riscul actiunii toxice asupra ficatului si rinichilor. Acest produs in combinatie cu Papaya (fermet natural vegetativ), proprietatile lui se amplifica. Modul de administrare: cate 2 comprimate de 2 ori pe zi in timpul mesei.

• Foarte actuala este utilizarea in programul de deparazitare a USTUROIULUI, fiindca el poseda proprietati fitoncide, antibacteriale, antimicotice si antiparazitare, utilizindu-se de altfel foarte larg si in medicina populara ca produs natural contra helmintilor intestinali. Modul administrare: cate o capsula de trei ori pe zi in timpul mesei, durata de administrare pana la o luna.

• Pentru a asigura functionarea optima a tractului gastro-intestinal si de a fortifica rezultatele obtinute dupa etapa de dehelmentizare este foarte bine indicat sa administram FORMULA DIGESTIVA – complex de fermenti foarte bine echilibrati, microflora prietenoasa si macroelemente in forma aminochelata. Modul de administrare: cate o capsula de 3 ori pe zi cu apa cu 30 min pana la masa dupa administrarea primei parti ai programului.

• Dupa toate etapele trecute, in continuare este foarte important sa mentinem echilibrul de pH (alcalin) si rezervelor de apa in organism, dand preferinta apei biologic pure si cu biodisponibilitate mare.
Eficienta administrarii programului de deparazitare se mareste evident daca produsele componente ale lui se vor bea cu apa de coral CORAL-MINE, care alcalinizeaza foarte bine organismul datorita mineralelor pe care le contine. Ea poseda proprietati biologice si fizico-chimice imbunatatite (tensiunea superficiala micsorata, mediul slab alcalin, similar sangelui si lichidului intra- si intercelular), corespuzand optim necesitatilor zilnice celulelor organismului nostru. Are o structura bine organizata (structurata – purtatoare de informatie si energie), bogata in minerale si plus la asta cu un gust deosebit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu