joi, 14 februarie 2013

APA – IZVORUL VIEŢII

1. De ce apa este atât de însemnată pentru noi? Încă de demult se cunoaşte faptul, că fără apă noi nu putem exista. De ce? Deoarece omul este alcătuit 70 % din apă, creierul 80 %, muşchii 75 %, plasma sangvină 91 % , sângele 92 %, celulele 70 %.

Multă lume consideră că, că dacă beau cafea, ceai, sucuri, ape carbogazoase, restabilesc resursele de apă necesare organismului. De fapt, este invers, pentru a asimila produsele alimentare este necesar să se bea apă pură, apă biologic activă, care posedă nişte particularităţi deosebite.

 Cu părere de rău, apa de robinet şi apa îmbuteliată nu posedă aceste însuşiri. Anume din această cauză organismul uman, peste câţiva zeci de ani ajunge să-şi deterioreze starea. El semnalizează necesitatea de a bea apă prin următoarele simptome: cefalee, slăbiciuni, edeme etc. El nu poate primi componentele necesare pentru o activitate vitală necesară şi nu poate elimina toxinele şi substanţele balaste din organism din cauză simplă - deteriorarea calităţii sângelui, ce aduce la dereglări de metabolism celular şi ale proceselor biochimice, provocând intoxicaţii, afecţiuni severe şi cancer.

Majoritatea oamenilor nu sunt preocupaţi de calitatea sângelui său. Despre aceasta se vorbeşte puţin sau nu se vorbeşte deloc. Medicii practicieni nu atrag atenţia cuvenită acestui fapt, dar el este cauza apariţiei, practic, a tuturor bolilor. De ce? Răspunsul este simplu. Deoarece apa biologic activă este hrana sângelui. Ea are de fapt aceeaşi componenţă ca şi sângele. Astfel de apă este purtătoarea vieţii. Despre aceasta noi vom vorbi în secţiunea "Apa şi sângele".

Trebuie să cunoaştem apa pe care trebuie să o bem, şi atunci doar prin utilizarea acesteia, vom proteja organismul de multiplele boli severe. Despre o aşa apă găndea Henry Coandă. Cum este această apă şi ce calităţi posedă ea?

CALITĂŢILE FIZICO – CHIMICE ALE APEI 

Henry Coandă a studiat apa de pe globul pământesc timp de 60 de ani şi a găsit 5 locuri, unde apa avea nişte caracteristici şi parametri deosebiţi (Peru, Ecuador, Pachistan (regiunea Hunza), Georgia, Japonia (Ochinawa şi Tokunosima). 
În aceste localităţi oamenii trăiau 100-140 de ani, fără a fi bolnavi de bolile umanităţii contemporane. Cultura alimentară în aceste regiuni, nu se deosebea cu mult de cultura alimentară din alte părţi. Henry Coandă a determinat, că oamenii utilizau altă apă, pe cea de munte. Şi dumneavoastră aţi observat că toate aceste localităţi se află în munţi sau sunt situate pe insule, formate în rezultatul genezei munţilor. Efectuând un studiu în toate aceste cinci regiuni, Coandă a determinat acei parametri ai apei care erau caracteristici pentru toate izvoarele.

Să analizăm pe cele de bază dintre ele, pentru a clarifica în orice moment gradul de însemnătate a diverselor ape pentru organismul uman.

1. Echilibrul acido-bazic sau pH –ul.

Cum să înţeleagă omul simplu însemnătatea pH –ului pentru starea de sănătate. Elementar. Este necesar doar să cunoaştem, că toate mediile lichide din organism şi anume sângele, limfa, saliva, lichidul interstiţial, posedă o reacţie slab alcalină, adică au un pH în limitele 7 şi 9, după cum se vede pe desen. Atunci activitatea celulelor este normală şi nu avem factori predispozanţi ce dereglează metabolismul celular. Organismul este sănătos.

Ar fi bine să observăm că sângele este cel mai sensibil la diversele schimbări ale pH-ului. La oamenii normali pH-ul sangvin se află în limitele 7.35 – 7.45. Dacă pH-ul scade la 7.2 omul ajunge la reanimare, la 7.1 el moare. De ce credeţi că nu murim din prima, atunci când utilizăm apă acidulată, băuturile acidulate şi carbogazoase ?

Deoarece organismul include automat mecanismele de protecţie. Şi ce are loc? Închipuiţi-vă că aţi băut un pahar de coca-cola. Aveţi impresia că aţi făcut plinul şi aţi primit o satisfacţie. De fapt, utilizând un pahar de coca-cola (pH – 2.2) aţi dat o lovitură acidă organismului. Dacă pe parcursul a primelor 30 de minute nu vom bea 30 – 40 de pahare de apă alcalinizată (pH 8 – 9), ca să neutralizăm aciditatea acesteia, organismul va utiliza în acest scop calciul din sistemul osos propriu. După care calciul trecând cu sângele prin filtrele organismului (prin rinichi, ficat, vezicula biliară) se va depune acolo sub formă de calculi. Beţi coca – cola în continuare, savuraţi plăcerea şi veţi avea osteoporoză, artrită, artroză, litiază biliară sau renală. Persoanele intelegente îşi vor face concluziile.

2.Tensiunea superficială.

Cum credeţi, care este deosebirea dintre apă şi sucul gelatinizat? Desigur. Prin mobilitate, scurgere. Păi să ştiţi că de tensiunea superficială depinde câtă apă va intra în celulă. Cea de la robinet şi cea îmbuteliată nu are fluiditate (75 dine/cm). Membrana celulară este permeabilă pentru apă la 43 dine/cm. Adică apa pe care o bem noi în fiecare zi este de 2 ori mai densă decât acea care ar permite o penetrare fără obstacole a apei în celulă, care ar aduce oxigen substanţe nutritive şi va lua cu sine produsele metabolice reziduale, toxinele şi substanţele balaste otrăvitoare.

Apa din robinet si cea îmbuteliată înlocuieşte lichidul interstiţial, pătrunde cu greu în celule, obligând organismul să cheltuiască rezervele sale energetice, doar pentru a avea loc procesul metabolic celular, care ar trebui să se efectueze în mod normal. Drept rezultat organismul va avea nevoie de o cantitate adăugătoare de energie. 

Ce are loc de fapt? Este vară. Căldură. Vrem să bem. Bem apă din sticle. Şi drept rezultat, doar pe baza tensiunii superficiale au loc următoarele fenomene. Apa în celulă nu pătrunde, se acumulează în lichidele interstiţiale, noi ne edemaţiem, dar să bem tot mai dorim. Celula doreşte să respire, dar în creier ajunge doar 13 % oxigen (are loc o înfometare cronică a creierului în ce priveşte oxigenul: oboseală, scleroză, stres, depresie, cădere de puteri). Celula doreşte să mănânce, dar primeşte doar 40 % din substanţele nutritive, din cele pe care este în stare să le asimileze (apar carenţe de vitamine, aminoacizi, acizi graşi). Celula doreşte să se spele, dar nu este în stare să elimine în totalmente produsele metabolice reziduale, toxinele substanţele balaste otrăvitoare (apar intoxicaţiile, probleme tegumentare, diverse erupţii, alergii şi cancerul).

Are loc condensarea sângelui (ce provoacă hipertensiune, bolile cardiovasculare, accidente vasculare şi infarct). Şi toate acestea datorită necoincidenţei tensiunii superficiale a apei, pe care o bem - cu tensiunea superficială celulară.

3. Potenţialul de oxidare-reducere (potenţialul redox).

Acest indicator arată activitatea biologică a lichidelor, capacitatea acestora de a intra în reacţie chimică, puterea ei. Henry Coandă a determinat, că cea mai utilă apă cu capacităţi de întinerire este acea cu semnul minus, adică acea care posedă sarcină electrică în limitele 100 - 700 milivolţi. 

Ce înseamnă aceasta? Mulţi oameni ştiu ce înseamnă radicalii liberi. Acestea sunt celulele instabile din organismul uman care îşi pierd capacitatea vitală şi predestinaţia sa. Doar în rezultatul dezintegrării celulare, intr-un metabolism normal, în organism se formează trilioane de radicali liberi, care au nevoie de restabilire sau neutralizare, cu eliminarea din organism, ne mai vorbind de acţiunea nocivă a comportamentului nesănătos, a ecologiei deficitare, care măresc numărul acestora de câteva ori. Dacă nu vom restabili radicalii liberi prin antioxidanţii CORAL-MINE, MICROHIDRIN, H-500, HYDRACEL, organismul se va uza rapid, va îmbătrâni, va pierde puterile şi energia, ceea ce înseamnă acumularea de radicali liberi, sau cum sunt numiţi adesea, celule cancerigene.

Din această cauză organismul omului contemporan are nevoie ca niciodată de antioxidanţi puternici naturali, de substanţe donatoare de electroni, care restabilesc radicalii liberi.

Capacitatea antioxidanţilor se determină după sarcina lor electrică cu semnul minus. Cu cât este mai mare cifra cu minus, cu atât antioxidantul este mai puternic. Acest fapt poate fi determinat după scala de pe desen .

Dar cea mai puternică este apa din regiunea Hunza, analogul căreia noi vi-l propunem prin produsele MICROHIDRIN, H-500 şi HIDRACEL, pentru elaborarea cărora cunoscutul savant American Patrik Flanagan a primit premiul Nobel în anul 1997, utilizând studiile lui Henry Coandă, efectuate pe apă.

REVOLUŢIA NANOTEHNOLOGICĂ



Henry Coandă, omul de ştiinţă Român, cunoscut drept tată al dinamicii fluidelor şi drept posesor al premiului Nobel, şi-a petrecut zeci de ani studiind apa Hunza, a încercat să determine ce capacităţi posedă această apă încât cauzează efecte benefice asupra corpului uman. El a descoperit că Apa Hunza are multe proprietăţi particulare precum: tensiune superficială mică, puncte de îngheţ şi fierbere diferite şi o vâscozitate diferită faţă de apa obişnuită. Patrik Flanagan, a muncit în următoarele trei decade cu mostrele de Apă Hunza, încercând să izoleze sau să sintetizeze proprietăţile acesteia. El a descoperit în final că multiplele minerale conţinute în ea, plutesc sub formă coloidală şi au doar 5 nanometri în diametru fiind de 2000 de ori mai mici decât celulele sângelui şi posedă un potenţial electric ridicat, numit zeta-potenţial. Aceste minerale numite nanocoloizi – sunt dispersate în HIDRACEL şi cu acest potenţial electric interacţionează cu hidrogenul şi oxigenul molecular ce structurează apa creând structuri cristaline.
Utilizând CORAL-MINE, MICROHIDRIN, H-500, HYDRACEL veţi stagna procesul de îmbătrânire a celulelor organismului vostru, vă veţi restabili rapid forţele vitale, acumulând energie, iar cel mai însemnat este faptul că veţi crea o barieră puternică pentru preîntâmpinarea formării celulelor-mutante, a tumorilor şi cancerului.

4. Structura apei.
Acum nu mai este secret, faptul, că apa are sau nu o anumită structură. Oamenii de ştiinţă au demonstrat, că doar apa structurată poate deveni izvorul unei bioenergii , informaţii corecte.
Apa şi informaţia. Învăţatul Japonez Masaru Emoto a efectuat studii de influenţare a diverselor evenimente şi informaţii (muzică, arome, sunete, vibraţii, cuvinte, gânduri, rugăciuni etc.) asupra structurii apei. Şi rezultatele au fost extraordinare. 
S-a demonstrat că apa reacţionează diferit la influenţele externe. Ori se transformă într-o formă minunată, corectă, cristal, dacă informaţia este pozitivă sau ia formă urâtă, haotică, dacă informaţia este negativă.

Deci apa, spre deosebire de alte lichide, este aptă să se afle în stare de fază informaţională (adică să fie un computer biologic). 

Apa se poate structura în "cuante", memorând la distanţă calităţile obiectelor din preajma sa, fără a avea vre-o interacţiune fizică cu acestea. Informaţia negativă din apă, sperie celulele, că doar şi voi vă speriaţi atunci, când vedeţi ceva înfricoşător, se blochează procesele vitale, se dereglează metabolismul celular, ceea ce slăbeşte organismul etc. Dar cei mai interesant, ea acţionează nociv asupra psihicului uman, (declanşând frică fără cauze, apatie, stări agresive, depresie etc.).

Apa şi resursele energetice ale organismului

Apa formează energia hidroelectrică pe membranele celulare. Schimbul de apa dintre celule şi vasele sangvine se efectuează prin două mecanisme: osmoza şi activitatea intensivă a membranelor celulare.

Apa aduce în acţiune pompele calciu–natriu (anume calciul şi natriul reglează procesele de elaborare a energiei intracelulare). Astfel apa calitativă facilitează formarea hidroelectricităţii, de care depinde cantitatea de bioenergie din organism, care este tratată în popor ca şi aură, iar cea necalitativă spre inhalarea de energie. Atunci când bem apă necalitativă, organismul nu primeşte ci cedează energia acumulată. Ce se întâmplă mai departe noi vom cunoaşte din secţiunea Purificarea organismului. Iată cum se schimbă aura umană după 10 minute după utilizarea microhidrinei.




Putem îngheţa apa, pentru a o structura, putem locui în munţi, dar putem utiliza CORAL- MINE, MICROHYDRIN, H-500 şi HYDRACEL, în fiecare moment şi orice loc de pe globul pământesc.



Beţi apă bună, formaţi o atitudine benefică faţă de sine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu