miercuri, 6 februarie 2013

INGRIJIREA ORALA
Astazi dintii frumosi au devenit simbolul indispensabil al imaginii unui om de succes.
E foarte important ca pastele de dinti sa nu contina fluor si SLS (sodium lauryl sulfate care este prezent si in sampoane).

Praful de dinti MicroBrite - a fost special conceput pentru igiena dintilor si cavitatea bucala. Este prevazut pentru toate varstele si chiar pentru bebelusi. La aparitia primilor dinti e timpul sa avem grija inofesiv, eficient si calitativ de cavitatea copilului. Ofera o protectie naturala a danturii de lapte a copiilor, cat si pentru adulti pentru a mentine echilibrul natural al florei din cavitatea bucala.
Praful de dinti este alcatuit din totalitate din ingrediente naturale care pot fi inghitite. Componentii lui de baza sunt: Microhydrin, Xilitul, Aloe Vera, uleiul esential de menta. Acest praf curata dintii delicat, eficient, fara a afecta emailul dintilor, formand in cavitatea bucala un mediul alcalin, neutralizand acizii daunatori si reducand afectarea exterioara, impiedica formarea placii de tartru. Datorita uleiului esential de menta confera o senzatie deosebita de prospetime si o respiratie proaspata de durata. Este prima pulbere pentru dinti din lume cu proprietati antioxidante. Datorita caruia are capacitatea de albire a danturii, combate infectiile si ajuta la mentinerea sanatatii in intreaga regiune bucala. Datorita Aloe Vera in afara de actiunea antibacteriala are si proprietatea de a trata procesele inflamatorii in tesuturile gingiilor si contribuie la restabilirea rapida a mucoasei.

MicroBrite - aceasta pulbere pentru dinti elimina mirosul neplacut al gurii confera o respiratie prospata. Intareste dintii diminuand durerea si sensibiltatea. Ajuta la prevenirea aparitiei cariilor. Fortifica gingiile. Eficienta pentru persoanele care sufera de paradentoza, ajuta la reducerea gradata a mobilitatii dintilor. Inalbeste dintii fara a dauna smaltul dentar.

Mod de folosire: pulberea se aplica pe periuta de dinti umezita, dupa care se periaza dintii. 

4 comentarii:

  1. Acest praf de dinti este un vis pentru cei ce isi iubesc si vor sa aiba grija de dintii lor!! Il folosesc impreuna cu sotia deja de 2 ani si sunte foarte multumiti de rezultatele lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur enorm de mult ca sunteti multumiti de acest produs minunat.

      Ștergere
  2. intr-adevar este un produs eficient, comod in utilizare, econom!sunt foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere