vineri, 1 martie 2013

Apa sângele şi metabolismul celular.

Toate procesele biochimice din organismul uman au loc în apă. Apa este izvorul alimentaţiei celui mai însemnat purtător bioenergoinformaţional din organismul uman - sângele. De calitatea sângelui depinde alimentarea organismului cu oxigen, şi substanţe nutritive, eliminarea din el a produselor de dezintegrare, rezultante în urma metabolismului celular, a toxinelor şi substanţelor balaste otrăvitoare, ce reies din alimentaţia necalitativă, sau din produsele de inginerie genetică, influenţa ecologiei contemporane , a obiceiurilor rele etc.

De calitatea şi activitatea sângelui depinde viabilitatea celulară, ce este baza sănătăţii ţesuturilor, organelor, sistemelor de organe şi în final a organismului întreg. Totul este simplu. Utilizarea unei ape calitative, care posedă toţi parametrii, despre care noi am vorbit mai sus, învie sângele, îl aduce în stare activă, ce creează baza stării de sănătate a omului. Dacă nu vom aduce calitatea sângelui la starea normală, atunci pentru organism va fi indiferent dacă luaţi medicamente sau suplimente alimentare, scumpe, sau ieftine, vă alimentaţi bine sau rău, mergeţi la doctor sau nu, căci nu veţi avea un rezultat stabil din toate astea. Să examinăm schema şi vom afla cauza primară de apariţie a bolilor.


În ce priveşte eficacitatea utilizării medicamentelor şi suplimentelor alimentare, aici putem aduce exemplul următor. Să presupunem că aveţi o stare anumită de rău. Vă duceţi la doctor, doctorul vă prescrie un tratament, conform simptomelor înregistrate. Mergeţi la farmacie şi cumpăraţi medicamente. Le utilizaţi şi eronat credeţi că vă ajută. Credeţi că eficacitatea preparatului depinde de costul şi calitatea acestuia? Nu întotdeauna.

De obicei vă creaţi iluzii, că aţi cumpărat ceva, aţi băut ceva, de la care trebuie să vă fie mai bine. Dar credeţi-mă că nimeni dintre Dumneavoastră nu s-a gândit - ce cantitate din acest preparat a avut un efect pozitiv asupra organismului. Căci este însemnat nu cât am băut eu ci cât a fost asimilat. Cum se va determina aceasta? Foarte simplu . De exemplu aţi cumpărat de la farmacie un borcănel de ginkgo-biloba, cu 100 de capsule. De obicei farmaciile propun produse în formă helată, care se absorbe slab. Procentul de asimilare este de 30 – 40 %. Aţi deschis borcănelul şi aţi băut capsula cu un pahar de apă de robinet, fiartă sau îmbuteliată. Şi aşteptaţi satisfăcut o îmbunătăţire. Din acea capsulă pe care aţi băut-o cu apă, va fi doar 40 % substanţă pregătită de asimilare. Iar dacă sângele nu este în formă activă, din ceea ce aţi băut se va asimila doar 35 – 40 % .

Dacă nu veţi utiliza CORAL-MINE, MICROHIDRIN, H-500, HIDRACEL conform schemei, din cele 40 % substanţă pregătită spre a fi asimilată, în celulă va intra 40 %. După un calcul simplu, putem determina, că eficacitatea este de 16 %, adică din 100 capsule vor fi asimilate doar 16. Interesant nu-i aşa ! ! ! 

Iată de ce este însemnat să se bea apă calitativă, şi să ştim ce sunt nanotehnologiile în medicină! Puţini care acordă atenţie faptului, că celulele organismului nostru şi corpul, se nasc, trăiesc şi mor. De celulele moarte trebuie să ne lipsim, căci dacă nu sunt eliminate ele otrăvesc organismul.
Pentru informare. Procentul celulelor vechi din organismul unui copil de 10 ani este de 7 – 10 %, iar la 60 de ani 40 – 50 %. Deci corespunzător şi vor fi eliminate. Cum să determinaţi dacă organismul Dumneavoastră e plin de celule bătrâne? Dacă nu mirosiţi a lapte, ca şi micuţii până la un an, dar dacă mirosiţi a mobilă veche, atunci organismul vă este otrăvit cu toxinele proprii.

Atenţie! Celulele moarte sunt eliminate doar prin apă ! ! !

Apa are o mare influenţă în stagnarea proceselor de îmbătrânire. Apără organismul de deshidratare. La deshidratarea organismului se micşorează şi lichidul celular cu 66 %, apoi cel interstiţial cu 20 %, după care este luată apa din sânge 8 %. Ridurile şi pielea uscată nu este îmbătrânire, ci lipsa apei din celule. 


În rezultatul deshidratării organismul pierde energie. Şi dacă nu primeşte energie din apă, el caută altă sursă. Astfel, devine dependent de altă sursă de energie - hrana. Organismul începe să depoziteze grăsime, începe procesul de îngrăşare. Depunerea de grăsimi este lupta organismului cu deshidratarea. Aduceţi-vă aminte de cămila din pustiuri Ea se află mult timp în lipsă de apă. Rezervele sale se găsesc în cocoaşe. Grăsimea este sursă de energie. Dar noi spre bucurie, nu suntem cămile. De aceea trebuie să bem apă înainte să înceapă procesele degenerative.

În această secţiune noi am încercat să vă demonstrăm însemnătatea apei pentru om, cât de mult depinde el de calitatea apei, pe care o bea.

Beţi apă bună (calitativă), formaţi o atitudine benefică faţă de sine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu