luni, 29 aprilie 2013

Ce este anemia şi ce se ascunde în spatele ei
Conform statisticilor ultimilor ani, 40% din populaţia planetei suferă de anemie. În general, anemia este o boală specifică femeilor şi copiilor. La femei, incidenţa este mai crescută decât în cazul bărbaţilor, din cauza pierderii lunare de sânge prin menstruaţie. Sângele reprezintă baza vieţii şi imunităţii, iar de compoziţia acestuia va depinde calitatea vieţii dumneavoastră. Sângele poate fi fluid sau vâscos. Toate variantele de sânge fluid se numeşte anemii. Dacă să vorbim despre cauzele anemiei - vom determina un cerc vicios.
CAUZELE ANEMIEI

1. Moleculele de hemoglobină, care intră în compoziţia eritrocitelor sângelui uman, includ 4 atomi de fier şi 514 aminoacizi, inclusiv acei 8 aminoacizi esenţiali care nu se pot sintetiza în organismul nostru şi trebuie asimilaţi din produsele alimentare. O cauză frecventă a anemiei o reprezintă insuficienţa de aminoacizi din alimentaţie. Hemoglobina este copia aproape fidelă a moleculei de clorofilă verde din plante, diferenţa principală fiind faptul că molecula de clorofilă conţine în centru un ion de magneziu, iar hemoglobina un ion de fier. Datorită acestei similitudini, unele plante se pot utiliza cu succes pentru îmbunătăţirea calităţii sângelui. Alimentaţia incorectă? - DA.
2. Eritrocitele nu au o viaţă foarte lungă, ele trăiesc 127 de zile. Din păcate, din diverse cauze, legate de stres, calitatea mediului înconjurător, intoxicaţii, atacul radicalilor liberi, eritrocitele se distrug mult mai repede. Din această cauză acest proces trebuie încetinit. Stresul cronic poate fi cauza anemiei? - DA, se dereglează hematopoeza (sinteza eritrocitelor) la nivel de măduvă osoasă. Ecologia? - SIGUR! 
3. O altă cauză importantă a anemiei poate fi legată de lipsa fierului, care se poate datora şi aportului insuficient sau asimilării proaste a fierului din alimentaţie, pierderilor de sânge, prezenţei paraziţilor interni care „sug” sânge, din cauza insuficienţei vitaminelor B12 şi acidului folic, afecţiunilor tractului gastrointestinal etc.
 Existenţă paraziţilor? - 100% sau chiar 200% DA. Jumătate din paraziţi sunt hematofagi (pătrund în interiorul eritrocitului) şi se alimentează cu sânge.
 Ereditate? - SIGUR, deprinderile vicioase determină înrăutăţirea stării. Lipsa mişcării precum şi încălcarea modului sănătos de viaţă nu afectează sângele direct, dar determină scaderea imunităţii.
4. Deficitului de apă în organism influenţează negativ calitatea sângelui. Folosirea diverselor băuturi toxice? - DA, afectarea sangvină este absolută şi are loc după un anumit algoritm.

Omului trebuie să i se explice ce înseamnă anemia. Ea apare după o folosire îndelungată a antibioticelor. Un eritrocit trăieşte 127 zile, cel bolnav 12 zile. Selenul prelungeşte viaţa eritrocitului. Noi trebuie să ne iubim sângele, iar oţetul este cel mai distrugător produs pentru el. O acţiune negativă o au şi soluţiile de sare, cum ar fi moarea sau sărămura din murături.

Modul în care medicii tratează anemia nu va da rezultate pozitive. De ce?
- Deoarece bolnavului i se prescrie preparate de fier, mere, ficat crud. Însă folosirea ficatului crud este contraindicată. Ficatul este lada de gunoi în organismul păsărilor şi animalelor. El este organul ce are funcţia de a dezintoxica organismul. Enzimele, pe care le posedă, determină sinteza din metaboliţi toxici în mai puţin toxici sau chiar inofensivi organismului. Ficatul mai poate conţine antibiotice sau hormoni.
- Se recomandă folosirea rodiilor, suc de sfeclă, icre roşii. Icrele roşii nu trebuie folosite în cazul dat, deoarece sunt prelucrate în timpul pregătirii cu formaldehidă. Se foloseşte conservantul E-236, care se numeşte urotropină, care se toarnă pe icre, se adaugă sare şi lămâie şi, într-un asemenea mediu acid, urotropina se transformă în formaldehidă - o substanţă care se foloseşte pentru balzamarea cadavrelor. După prelucrare, icrele se păstrează jumate de an, un an.
- Bolnavului i se intoduce soluţie fiziologică care conţine 0,9% de NaCl plus acid ascorbic (vitamina C),substituenţi de plasmă şi i se face o transfuzie de sânge străin. Nici o staţie de transfuzie sangvină nu controlează sângele decât de hepatitele virale şi SIDA. Bolnavul şi aşa se simte rău, când i se face transfuzie de sânge străin poate primi paraziţi, ciuperci, bacterii.

Clorofila este funza, să n-o confundăm cu castraveţii sau cu sfecla. La sfeclă corofila este în frunze. Din păcate, 95% de clorofilă în natura este protejată. Nu putem consuma frunze de castravete, deoarece sunt ghimpoase sau cele roşii sunt urât mirositoare. Nu putem consuma nici o frunză ce creşte pe copaci. Nu ar fi existat frunze în natură. Din 100% de clorofilă, doar 5% ne sunt puse la dispoziţie. Din acestea: pătrunjelul, salata, mărarul, spanacul, ceapa verde, varza de mare, usturoiul verde, ect. Toată clorofila e dozată pentru a fi suficientă pentru toţi. Dacă omul, capra, vaca ar fi consumat aceeaşi hrană, ar fi existat o mare concurenţă.
Chinezii cultivă 50 de tipuri de salată de aproape câteva milenii. Copii noştri consumă ceea ce am enumerat. Frunzele de salată - această este clorofilă. Copii sunt alăptaţi, însă laptele matern se conţin multe substanţe cu excepţia hemoglobinei. Pe zi e necesar minim 300gr de verdeaţă. O pastilă de Spirulină conţine - 70gr de clorofilă, fier, aminoacizi. Spirulina trebuie consumată de toţi care au cantitatea de hemoglobină mai mică de 130 de mg, copiilor li se dau câte 2-3 pastile zilnic. E foarte bogată în clorofilă sunt: Lucerna, Spirulina, Chlorella, Green Gold, Chlorodophilus.
MECANISMELE DE RESTABILIRE A CALITĂŢII SÂNGELUI
1. Cele mai bune surse naturale de clorofilă din natură sunt recunoscute a fi Spirulina, Chlorella şi Lucerna. Aceste plante au un conţinut bogat în aminoacizi, spirulina deţinând recordul prezenţei tuturor celor 8 aminoacizi esenţiali în compoziţia sa.
2. SELENIUL, fiind prezent  în compoziţia unor enzime cu rol important în metabolismul celular, este un puternic antioxidant care previne lezarea şi distrugerea celulelor. În fiecare zi ”mor” peste 300 miliarde de eritrocite, de aceea menţinerea stabilităţii compoziţiei sângelui este extrem de importantă. Prelungirea duratei de viaţă a eritrocitelor se poate asigura şi cu ajutorul Seleniului.
3. Asimilarea Fierului depinde şi de forma fizico-chimică în care se găseşte acesta la momentul intoducerii în organism. Cercetările au demonstrat că doar 10-20% din fierul alimentar se asimilează. Cel mai bine  se asimilează fierul sub formă de aminochelat, în care metalul este legat de aminoacizi. Trebuie evitată folosirea în calitate de sursă de fier a preparatelor pe bază de sânge, întrucât sângele animalelor poate transmite informaţii negative. E bine să ţinem cont de acest aspect.
4. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă.Eficienţa aplicării programului creşte dacă produsele sunt băute cu apa biologic activă Coral-Mine ce conţine minerale alcalinizatoare. Această apă are proprietăţi biologice îmbunătăţite (tensiune superficială scăzută, reacţie slab alcalină), care corespund necesităţilor celulelor organismului. Apa structurată CORAL-MINE este îmbogăţită cu minerale şi are un gust plăcut.

După o lună de restabilire cu produsele CCI, se poate vedea că nu mai e nimic.


PRODUSE RECOMANDATE ADULT:
SPIRULINACâte 1 comprimat, de 3 ori pe zi înainte de masă.
CHLORELLACâte 1 comprimat, de 2 ori pe zi între mese.
ALFALFA (Lucerna)Câte 1 comprimat, de 3 ori pe zi în timpul mesei.
SELENIUCâte 1 comprimat, de 2 ori pe zi înainte de masă.
FIERCâte 1 comprimat, 1 dată pe zi în timpul mesei.

PRODUSE RECOMANDATE COPII:
SPIRULINACâte 1 comprimat, de 2 ori pe zi înainte de masă.
CHLOR-O-DOPHILLUSCâte 1 comprimat, de 2 ori pe zi între mese.
DE RETINUT:
Un  om  informat  valoreaza  cat doi!
Un  om  informat  este  protejat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu