vineri, 19 aprilie 2013

Deparazitare pentru copii
Depistarea invaziilor parazitare la copii decurge mai dificil decât la adulţi, cu toate că mecanismele şi cauzele acestora sunt similare. Deseori, unele boli, precum bronşitele cronice, alergiile, anemiile, afecţiuni ale pielii, sistemului limfatic, articulaţiilor, sistemului nervos central, au drept cauză chiar invazia helminţilor, care nu este uşor de depistat.
Bolile parazitare pot fi una din cauzele încetinirii dezvoltării psihice şi fizice la copii. De regulă, prin aplicarea unor tratamente care nu iau în considerare şi această posibilitate, se obţin efecte nesemnificative.
CAUZELE INVAZIILOR PARAZITARE
• Nerespectarea igienei personale. Pătrunderea directă a ouălor de helminţi în organism prin hrană şi de pe mâinile nespălate.
• Scăderea secreţiei sucului gastric, care distruge membrana ouălor de helminţi.
• Slăbirea imunităţii.
• Dereglarea micro-biocenozei normale a intestinului.
• Alimentaţia neechilibrată.
• Dereglări ale evacuării bilei în duoden şi pierderea proprietăţilor bacteriostatice ale bilei.
• Infecţii micotice asociate.
• Dereglări ale activităţii enzimelor.
Se recomandă efectuarea în mod regulat a curelor profilactice de dehel-mentizare - 4 ori  in an (program deparazitare pentru copii), întrucât invaziile repetate sunt un fenomen frecvent. In locul preparatelor antiparazitare chimice, care pot deveni periculoase, mai ales dacă sunt utilizate în mod repetat, propunem următoarele alternative:
• Respectaţi regulile de igienă personală.
• Acţiune antiparazitară directă. Se recomandă ca remediile folosite în programele antiparazitare pentru copii să fie 100% naturale şi fără efecte secundare. Utilizând produse naturale, putem obţine efectul eliberării organismului de helminţi fără simptomele intoxicării. In cazul copiilor este de preferat a se utiliza produsul COMBINATION SEVEN (Combinaţia de plante sau tinctura Nr.7). El include frunze de nuc negru, extract de usturoi, scoarţă de cassia, etc. Coral Black Walnut (Frunze de nuc negru) are un remediu cu efect antihelmintic, antibacterian, antiinflamator. In compozitia acestui produs se regasesc componente naturale active: nuc negru, pelin, coral maruntit. Nucul negru contine vitamina C cantitatea lui este de 8 ori mai mare de cat in coacaza neagra, de 50 de ori mai mare de cat in citrice, astfel ii permite sa fie un bun antioxidant. Ajuta la invaziile helmintice, afectiunile tractului gastrointestinal, la intarirea gingiilor si dintilor.  Combinaţia este naturală şi de o eficienţă deja testată.
• Este indicat ca programele deparazitare pentru copii să includă şi enzime. In practica pentru copii s-a constatat că este eficient produsul PAPAYA, care optimizează procesul de dehelmentizare.
• Pentru suprimarea disconfortului, cauzat de tractul gastrointestinal (spasme, greaţă, meteorism), se utilizează produsul CHLOR-O-DOPHILUS care îmbunătăţeşte digestia. Exercită acţiune antiinflamatoare, colagogă, antispastică şi astringentă.
• Pentru creşterea eficienţei şi menţinerea rezultatelor obţinute după finalizarea dehelmentizării, sunt recomandate produsele MEGA ACIDOPHILUS si FIRST FOOD (Colostru).
• Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă calitativă biodisponibilă CORAL-MINE.
PRIMA ETAPA: Dehelmentizarea (21 de zile) - deoarece aceste componente: nucul negru sau tinctura nr.7 si silver-max sunt combinatia perfecta pentru a ne debarasa in mai putin de 3 saptamani de paraziti.
ETAPA A DOUA: Restabilirea - o flora intestinala echilibrata si sanatoasa va lasa doar nutrientii necesari sa treaca in organism, blocand orice altceva.

Personal am facut aceasta dehelmintizare copilului meu la 9 luni, si facem regulat curele profilactice.

Respectand aceste principii veti ajuta ENORM corpul in lupta cu parazitii, care suntem expusi toti in fiecare zi cat si copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu