vineri, 12 aprilie 2013

Petrificarea organismului - echilibrul Ph-ului este ameninţat în permanenţă.

ACIDITATEA corpului, cauza a peste 80 de boli, creşte pe două căi:
- în urma proceselor metabolice (acizi metabolici).
- prin aport extern de substanţe acide din mâncare, apă şi aer.
Acizi metabolici sunt: acidul uric din carne, acid sulfuric din ouă şi fosforic din băuturi carbogazoase. Acizii din fructe cum ar fi din citricele, precum şi acidul malic din mere nu vor fi depozitate în corp. 

Acizi metabolici se acumulează în cantităţi mari când organismul este deshidratat şi fluidele corpului (limfa, lichidul intracelular şi extracelular) nu sunt în stare alcalină. 

În cazul când fluidele corpului devin "saturate", cu acizi metabolici, excesul de acizi va fi depozitat în ţesuturile: articulaţii, organe, pereţii arterelor, etc. În scopul de a le neutraliza temporar în ţesuturile dvs., corpul va scoate elemente alcaline ca: Na+, K+, Ca2+, Mg2+ pentru a neutraliza acizii. În urma neutralizării acestor acizi metabolici rezultă compuşi amorfi care se depun în corp. Iată cum unii din aceşti acizi s-au depus în organismul dvs. şi în cele din urmă au devenit depozite calcefiate fenomen numit CALCEFIERE sau PIETRIFICARE:

Când depozitele de acizi calcefiaţi cresc, apar probleme de sănătate ca: oboseala, tulburări ale nervilor, afecţiuni hepatice, afecţiuni renale, probleme de greutate, etc.

Acid uric. Acid uric din carne nu poate fi distrus decât cu o enzimă numită uricase, pe care oameni nu o produc, astfel încât aceasta trebuie neutralizat şi eliminat din organism. Este greu de eliminat prin rinichii şi necesită o cantitate însemnată de apă să facă acest lucru. Excesul de acid uric se depune ca uraţi de Na pe: pereţilor arterelor (rigidizarea arterelor), în articulaţii (artrita) sau în picioare (gută). Eliminarea acestor depozite de acid uric necesită multă apă în fluidele corpului şi în sânge şi vitamina C. O dietă care conţine două porţii de carne/zi, o lipsă de minerale alcaline şi de apă, pot duce la peste o lingură de acid uric, stocată în corp, într-un singur an! Apa din corp trebuie să aibă anumite caracteristici (pH, indice Redox, tensiune superficială 45 din/cm2) altfel nu are valoare, chiar dacă vei bea o găleată de apă pe zi.

Bioxid de carbon / carbonat. Carbonat se poate forma atunci când organismul are un nivel scăzut dintr-unul din tampoanelor primare: bicarbonatul. În cazul în care acidul carbonic se amestecă cu Ca, se formează carbonat de calciu. Carbonatul de calciu poate "pietrifica" în ficat, pancreas, colon şi rinichii. În mod ironic, singura cale de a dizolva aceste depozite calcifiate şi "placa" este cu acid, dar un altfel de acid: acidul citricAcidul citric este convertit în corp în acid carbonic (pe care îl expiri ca CO2) şi apă. CO2 dizolvă depozitele de carbonat de calciu, dar acest lucru presupune a expira mai mult CO2 decât în mod normal şi a consuma citrice. De aceea este bine sa faci câteva minute pe zi de respiraţii adânci şi să consumi citrice.

Acidul fosforic. Acizii fosforici se găsesc în băuturi răcoritoare carbogazoase, gen cola. Atunci când se adună în corp, acizii fosforici pot forma pietre (rinichi, ficat, vezica biliară), precum şi depozitele de calciu în articulaţii (artrita). Corpul se foloseşte de Ca2+ şi Mg2+ pentru a le neutraliza, formând fosfat de calciu, fosfat de magneziu, etc.

Colesterolul. Ca2+ adus în sânge pentru a neutraliza aciditatea şi a creşte pH, împreună cu grăsimile din sânge şi colesterolul se va depune în vezica biliară formând nămol şi pietre sau ateroame pe pereţii vaselor de sânge. Colesterolul fiind o derivată al grăsimilor poate fi de 2 feluri: „bun”- LDL– cu densitate mai mica, folosit in siteza sucurilor biliare şi „greu” sau rău -HDL –cu densitate mare, care este un foarte bun adeziv, folosit pentru repararea microfisurilor arteriale din endoteliu, produse din lipsă de colagen şi aciditate. Fără el ar crăpa arterele şi am murii. Deci este greşit spus colesterol rău. A scădea prin tratamente nivelul acestui tip de colesterol, fără a acţiona la cauza principală (colagenul şi aciditatea) nu este indicat. În capilare, acumulările de colesterol provoacă adesea obturaţii temporare, care duc la migrene şi tensiune arteriala oscilantă, formând plăci care reprezintă un suport pentru ionii de Ca2+, ce au fost aduşi în sânge pentru a neutraliza acizii din corp, dar care sunt captaţi de către aceste placi de colesterol împreună cu alte grăsimi oxidate de tip omega 6, formând ateroame. În timp, aceasta duce la rigidizarea vaselor sanguine şi la îngustarea lumenului arterelor (tensiune arteriala, accidente vasculare). Există o explicaţie foarte simplă de ce o alcalinizare şi un aport de enzime (fermenţi) duc la dizolvarea acestor ateroame. Cum am mai spus, colesterolul face parte din aceeaşi clasa ca şi grăsimile. Atunci când, gătim la bucătărie, mâinile pline de grăsime le spălăm cu ce???, cu săpun, bineînţeles, iar săpunul ce pH are???, puternic alcalin, adică grăsimile se dizolvă în pH alcalin. De aceea ateroamele cedează la alcalinizare cu Coral-Mine, Micorhydrina, H-500 şi Hydracel, sângele este alcalinizat şi Ca2+ nu mai este scos din oase.

Iar ca procesul să fie mai rapid şi eficient, se adaugă un ferment ca: Assimilator sau Formula Digestivă, servind drept catalizator în dizolvare şi convertire în produşi utilizabili. În urma procesului de dizolvare şi convertire se formează o serie de deşeuri, reziduuri, radicali liberi (R+) de natură organică, adesea liposolubili, de aceea vom avea nevoie de un neutralizator (captator) de radicali liberi, acesta poate fi 
Activinul care are o serie de antioxidanţi (delfinidina, petuidina, antociani, compusi terpenici şi uleiuri nesaturate) liposolubili, vitamina C, E etc. care pe lângă faptul că neutralizează radicalii liberi şi împiedecă oxidarea grăsimilor, mai servesc ca suport de reparaţie al pereţilor vaselor de sânge (ajută la formarea colagenului). Acesta este mecanismul de combatere al bolilor cardio-vasculare şi a pietrelor la fiere şi rinichi, care au la bază deficienţe de nutriţie.

TOXINELE - pot fi tot felul de substanţe chimice, reziduri din produse petroliere, pesticide, fungicide, metale grele, grăsimi, materiale sintetice care emit gaze ca: formaldehidă, benzen, toluen şi xylen etc. aduse în organism prin apă, aer, mâncare, fumat (pasiv sau activ) sau rezultate în urma activităţii metabolice din celule sau digerarea hranei în special cea acidă (carne, brânzeturi, băuturi carbogazoase (pH 2,5), alcool), care ne fac de la o zi la alta tot mai acizi.
Toate acestea formează diverse combinaţii (săruri) cu oxigenul, acizi metabolici şi mineralele din corp, care se depun şi produc calcefierea organismului sau formează Radicali liberi cu efect distructiv asupra celulelor umane.ACIDITATEA produsă de aceste toxine este un mediu favorabil producerii şi înmulţirii paraziţilor (bacterii, ciuperci, viruşi, viermi, etc) şi produce multe simptome (de la simpla răceală până la cancer şi diabet) numite de medicină Boli.
Medicina clasică tratează simptomul şi nu cauza principală care a dus la aşa zisa boală. Cu un astfel de tratament boala nu se va vindeca niciodata, vor fi doar ameliorări temporare (pacient stabilizat şi nimic mai mult, atâta timp cât nu este atacată cauza principală ACIDITATEA şi ce este mai grav, un simptom aduce pe altul şi problemele se agravează tot mai mult. Uitaţi-vă in jurul dvs şi vedeţi că lucrurile stau cam aşa: o armată de pacienți clienți permanent ai cabinetelor medicale și ai farmaciilor, oameni care își duc suferința crescândă, până la moarte. 
Pentru dizolvarea acestor săruri şi neutralizarea radicalilor liberi este nevoie de alcalinizarea organismului şi hidratarea lui cu apă cu anumite caracteristi, enzime digestive şi antioxidanţi apoi dezintoxicarea şi deparazitarea lui.
Acizii metabolici se acumuleazã în cantităţii mari când organismul este deshidratat şi fluidele corpului (limfa, lichidul intracelular şi extracelular) nu sunt suficient de curgatoare (reologice), ducând adesea la staze hidrice, în care lichidele nu mai sunt înclocuite cu altele noi, ceea ce ar trebui sa se întâmple maxim în 48 ore, de altfel duce la întoxicatie. În cazul când fluidele corpului devin "saturate", cu acizi metabolici, excesul de acizi va fi neutralizat de către sistemele naturale de tampon ale organismului, adică oligoelemente alcalinizante cum sunt Na+, K+, Ca2+, Mg2+ ,care sunt preluate din alimentaţia de zi cu zi, iar dacă nu sunt suficiente atunci “se scot” din rezervele de baza - sistemul osos. Pe durata mai lungă aceasta duce cu certitudine la Calcefiere.
Efectele calcefierii:
- osteoporoză şi osteopenie.
- deshidratarea organismului (riduri, catabolism celular etc.).
- se va deregla alcalinizarea şi asimilarea alimentelor şi flora microbiană datorită bilei plină de toxine (dereglarea digestiei) şi a acidităţii, scade masa musculară şi creşte stratul adipos.
- dezechilibre hormonale, cancer, diabet, 
- oboseală cronică, îmbătrânire prematură etc.
- distrugerea ţesuturilor (oase, muşchi, rinichi, ficat, creier etc.) în urma inversării mecanismului de formare a celulelor roşii şi calitate slabă a sângelui. Oamenii pierd pe parcursul vieţii aprox.50% din masa musculară (sarcopenia) şi tot atât din masa osoasă (osteoporoza), de creștere în masă musculară nici pomeneală.
- tasarea oaselor cu strangulari ale axonilor din ţesutul nervos, cu urmări de pareze şi semipareze ale corpului, scăderea în înălţime. 
Şi asta este jumatate din necaz, neutralizarea acizilor metabolici cu aceste oligoelemente duc la formarea de săruri amorfe care sunt depozitate în ţesuturile organismului, ceva asemănător cu ce se întâmplă cu depunerile de sare la malul mării, care dispar când apa le acoperă: 
- probleme la rinichi, formare de nisip, pietri.
- creier cu evoluţia în atrofierea multor zone ale lui, provocând pierderea memoriei, gândire înceţoşată, pareze, senilitate, îmbătrânire prematură. 
- elasticitatea ţesuturilor şi a muşchilor se pierde (corp rigidizat) însoţită de durere.
- pietrii în ficat şi la fiere, funcţiile ficatului afectate și probleme mari de sănătate.
- depuneri în articulaţii (artrită, poliartrită, gută).
- boli cardiovasculare (ateroscleroză, tensiune, sânge îngroşat, accidente cerebrale).
Efectele calcefierii În imagini: sânge îngroşat - sânge normal după consumul apei cu Coral Mine 

Probleme la oase şi articulaţii 
Pietrii la vezica biliară și rinichi


Toţi ştim că sângele înseamnă viaţă. Celulele roşi ale sângelului se fabrică în criptele din pereţii intestinului subţire. Aici alimentul lichefiat şi biologic activ este transformat în eritoblaste şi apoi în celule primare eritrocite (celulele (globulele) roşi). Celulele roşii vor devenii celulele osoase, musculare, celule ale ficatului, nervilor etc. Adică muşchii, oasele, organele se fac din sânge.
ACIDITATEA va bloca acest proces de formare a celulelor roşii. 
Organismul pentru a-şi păstra constant numărul de celule roşii (5 mil/mm3 ) din sânge, va transforma celulele din măduva spinării, din osoase, muşchi, organe, în celule roşii. Se declanşează un proces invers de autodistrugere. Acest proces de autodistrugere se produce atunci când facem foame sau când dieta este acidă. Acest lucru distruge calitatea sângelui şi distruge întreg organismul (omul moare după mai multe zile de foame). Acest lucru trebuie să îl ştie toţi cei ce fac diete speciale de slăbire, folosind doar produse proteice acide (carne, brânzeturi, băuturi acide etc) sau prin înfometare. Aşa se explică pierderea masei musculare şi creşterea stratului adipos la cei în vârstă. Limita de vârsta a acestor fenomene scade vertiginos, datorită alimentaţiei. 
Dietele acide scad în greutate prin distrugerea CELULELOR organismului. 
Slăbirea se face altfel, prin alcalinizare. Nu vă luaţi după sfaturile aşa zişilor specialişti, că ei habar nu au pe ce lume trăiesc.
Alcalinizând organismul, hrănindu-l cu alimente şi suplimente alcaline, bogate în electroni, veţi construi un sânge sănătos , şi apoi, oase, muşchi şi organe sănătoase, un corp uman energic şi la o greutate normală. 
Aceste boli ne pândesc pe toţi, dacă nu scăpăm de ACIDITATE.
Soluţia: un program complex şi eficient de restabilire a stării de sănătate, care cuprinde:
- alcalinizarea cu:  H-500, Microhidrina, Coral-Mine si Hydracel 
- dizolvarea depozitelor calcifere cu: Digestion Formula, Activin, Assimilator.
- Deparazitare şi Detoxifiere cu: Cola Vada Plus, Lax Max, Drenaj Limfatic .
- Nutriţie sănătoasă cu: Green Phyto PowerCoral Chlorella, Spirulina, Pro Fiber, Coral Shake Vanilla


Dacă nu investeşti în sănătate, vei investi în prosperitatea doctorilor.

Dacă aveţi mai mult de 2 simptome, în mod sigur aveţi aciditate în corp.
A PREVENII este mult mai bine decât a vindeca. 
Dezintoxică și Deparazitează-ți organismul periodic, Hrănește-te ALCALIN și vei înlătura ACIDITATEA, bucurându-te de sănătate și vitalitate.
Simptome de bază ale supraîncărcării cu acid:
- Dureri musculare, tonus muscular slab, tip uman slab. 
- Epuizare dimineaţa, tuse, oboseală cronică, gîfâi repede.
- Mâini şi picioare reci, dependență de droguri (ceai, cafea, țigări, medicamente etc).
- Alergii alimentare, furuncule, coșuri.
- Ameţeli, dureri de cap, pierderi de memorie, insomnii, transpirații nocturne.
- Lipsă de dorinţă sexuală, probleme cu prostata, infecții urinare dese. 
- Agitaţie, nervozitate, iritabilitate, 
- Paraziți, grăsime în jurul taliei, obezitate.
- Probleme cardiovasculare - hipertensiune arterială, colesterol, aritmii, diverse boli... 
- Limbă încărcată, gust metalic în gură. 
- Senzaţia de instabilitate, îmbătrânire prematură. 
- Chiorăit de maţe, diaree sau constipație, chiar și dacă sunt ocazionale, diabet. 
- Senzaţie de amorţeală şi furnicături. 
- Problemele cu sinusurile, flegmă, respirație, transpirație și urină urât mirositoare.
- Răceli şi gripă, infecții la căilor respiratorii, astm.
- Infecţii bacteriene, mâncărimi anale, la nas, piele.
- Infecţii micotice sau cu ciuperci (candida) la degetele de la picioare (picior de atlet).
- Probleme osoase (dureri de articulaţii, osteoporoză, reumatism, carii dentare.
- Probleme digestive (gastrite, ulcere, colite, disbacterioză, balonări etc.).

- Pierderi excesive de păr, pietrii la rinichi şi fiere.

Un om informat este protejat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu