marți, 12 martie 2013

Purificarea Organismului Colo-Vada Plus

PURIFICARE: Organismul omului este astfel creat încât el este posibil să acumuleze toxine sub formă de: mucilagii, ape străine, incluziuni solide, deşeuri fie solubile fie mai puţin solubile.

Toate acestea cu o simpla tinctura nu se scoate, este vorba de o << TENCUIALA >> ce stă lipit pe partea internă a intestinului gros. Un om obişnuit după 30- 45 ani poarta în organismul sau de la 2-25 kg toxine. Intestinele bâcşite îşi măresc volumul ridicând diafragma, incomodând lucrul inimi şi al plămânilor, dar dac şi sângele arată ca un ulei - vâscos? mai incomodeaza şi lucrul rinichilor, ovarelor la femei şi prostata la bărbaţi. Placa colonică reprezentând resturi de produse alimentare bine lipite şi care reprezintă sursa permanentă de reintoxicare, schimbând mirosul corpului, calitatea pielii, colon iritat, tranzitul intestinal.Curăţenia în organism este cheia către sănătate. Curăţenia se poate face cu programul Colo-Vada Plus.
Una dintre metodele cele mai simple şi mai sigure este fito-sistemul complex "Programul Colo-Vada Plus", elaborat de terapeutul naturist canadian Albert Zer.
Acest program în 3 etape a fost elaborat după un principiu clasic, trecând de testarea în timp şi demonstrându-şi înalta eficacitate. 
1. Perioada pregătitoare (c
are durează 7 zile) este îndreptată înspre eliberarea organismului de paraziţi, protozoare, curăţarea mecanică şi detoxifierea uşoară, susţinând balanţa de vitamine, minerale şi bacterii benefice.

2. Etapa a doua constă în procesul de înfometare pe parcursul a 4 zile şi folosirea sorbenţilor. Eficienţa înfometării de scurtă durată este general recunoscută, iar folosirea sorbentului unic din lut alb face c
a acest produs să-şi sporească eficientă.

3. A treia etapă este clasica revenire, îndreptată spre restabilirea optimă a schimbului de substanţe şi armonizarea funcţiilor organismului. Programul include ingrediente 100% naturale, care şi-au dovedit eficienţa timp de mai bine de 30 de ani.

4. În timpul curăţării sistemice, regimul de apă trebuie mărit până la 2-3 litri pe zi, a
cordând prioritate apei de coral cu minerale alcaline, care este curată, structurată şi încărcată negativ. Acest lucru este deosebit de important în etapa de înfometare (etapa a doua).
Colonul inainte de Colo-Vada:

Colonul dupa Colo-Vada:




Rezultatul purificarii profunde se manifesta prin: 

* Se curăţa pielea;
* Se îmbunătăţeşte funcţia sistemului cardio-vascular;
* Scade greutatea corpului începând cu 2 kg şi mai mult (nu este program de slabit);
* Se reâmprospăteaza respiraţia;
* Se diminueaza alergiile;
* Se amplifica funcţia glandelor sexuale;
* Organismul se curaţă de paraziţi (oxiuri, liamblii, nematode, cestode, etc);
* Se restabileşte imunitatea;
* Considerabil se micşoreaza frecvenţa şi intensitatea durerilor de cap;
* Se îmbunătăţeşte funcţia articulaţiilor;
* Se măreşte nivelul şi resursele energetice ale organismului;

* Trec mult mai usor bolile cronice

Rezultate în urma administrării produselor:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu