joi, 7 martie 2013

Protecţia antioxidantă şi imunitatea 

Umanitatea contemporană are nevoie ca niciodată să se îngrijească de imunitatea sa şi să utilizeze antioxidanţi. Odată cu progresul tehnic şi dezvoltarea civilizaţiei, cu întroducerea noilor tehnologii noi pe de o parte am primit posibilitatea să îmbunătăţim calitatea vieţii, iar pe de alta am creat condiţiile pentru distrugerea latentă a fiziologiei noastre pe baza schimbării condiţiilor de cultivare, prelucrare, păstrare a produselor alimentare , schimbarea culturii alimentare, obiceiurilor rele şi distrugerii ecologiei pe planeta noastră.

Odată cu apariţia Fast Food–urilor, utilizarea diverselor suplimente sintetice şi a conservanţilor, în organismul nostru pătrund o mulţime de cancerigeni şi xenobiotice ce distrug procesul natural de activitate vitală, ce provoacă mutaţii celulare şi distrugerea latentă a organismului, care aduc la cancer. Iradianţii externi de raze electromagnetice (telefoanele, televizoarele computerele, frigiderele) cu care noi intrăm în contact ne distrug membrana energetică, adică câmpul biologic, sau aura. Multe preparate medicale, mediul ambiant agresiv (înrăutăţirea calităţii apei de băut, a aerului, stării plantelor, solului, activităţile industriale nocive, etc.) micşorează activitatea sistemului nostru intern de apărare - a imunităţii. Iată de ce în prezent apar diverse viroze, gripe, micoze, infecţii, alergii şi desigur cancerul în diversele sale forme.

Datorită acestui fapt, omul contemporan, pentru a rămâne tânăr şi sănătos, să apere organismul său trebuie să atragă atenţia asupra a trei factori:

1. Starea protectorului intern al organismului - asupra Imunităţii 

2. Stării protecţiei energetice externe - a câmpurilor biologice.

3. Utilizarea antioxidanţilor - care pot restabili celulele, stagnând procesele de îmbătrânire, fiind factori puternici profilactici şi curativi împotriva cancerului.

Să studiem pe scurt aceşti factori. Imunitatea se instalează din copilăria fragedă, adică prin laptele matern. Cele mai însemnate sunt primele trei zile după naştere, când unele mame nu au încă lapte, ci colostru, care este baza imunităţii copilului. Mai tărziu copilul ar trebui alimentat până la un an pe cale naturală cu lapte matern. Dar să păstrăm imunitatea pe parcursul întregii vieţi nu putem fără utilizarea anumitor produse.

Urmăriţi starea celor 4 bariere de protecţie în faţa infecţiei şi anume: nasofaringe, laringe, pulmon şi intestine. Nu utilizaţi preparate care blochează eliminarea mucusului (cu leucocite moarte şi bacterii şi virusuri adiţionate) din organism. După posibilităţi, nu utilizaţi antibiotice, care distrug microflora intestinală. Noi recomandăm drept alimentare a celulelor imunitare utilizarea următoarelor preparate ale companiei «CORAL CLUB INTERNATIONAL» - FIRSTFOOD, Immune 360, Activin, Grăsime de ficat de rechinAquaOX, SPIRULINA. Pentru stimularea de scurtă durată a imunităţii se vor folosi preparatele - pe bază de Echinacea.

Pentru susţinerea microflorei intestinale vor fi utilizate preparatele: Megaacidophilus + LucernăBio Curunga + Lucernă, Chlorodophilus (pentru copii), Supraalimentele (Superfood), Formula digestivă. Utilizarea apei alcaline, biologic active Coral-Mine, a Microhydrinei, H-500, Hydracel. La dereglările de câmp biologic pot apărea simptome care nu sunt legate de starea de sănătate şi schimbarea activităţii organelor şi sistemelor, dar care creează un anumit disconfort pentru organism, şi anume migrene, insomnii, agitaţie, apatie, lipsa puterilor, agresivitate, schimbări bruşte de dispoziţie. Omul merge la doctor, dă analize şi ele arată, că totul este normal. Cauza însă este în dereglările apărute în câmpul biologic. Vorba constă în aceea că protectorul nostru energetic de asemenea trebuie să se alimenteze. Această alimentare o poate primi din 4 izvoare: aerul, apa, mâncarea, şi psihoemoţii (starea sufletească internă) Ce este alimentaţie pentru câmpul biologic? Mulţi pleacă la mare, la munte, în pădure, la cascade de apă, la lacuri, spre izvoare. De ce? Ca să se încarce cu electricitate. În apropiere de păduri şi ape aerul este plin de ioni de hidrogen încărcaţi negativ , după cum a spus Henry coandă, care ne încarcă organismul. Noi, cu părere de rău locuim în mediu nefavorabil pentru câmpul nostru biologic de aceea el se distruge şi se schimbă la nivel energetic. Noi propunem utilizarea analogilor apei de munte – Coral-Mine, Microhydrină, H-500,  Hydracel, care vor alimenta organismul Dumneavoastră în fiecare secundă, unde nu v-aţi găsi.



Este foarte necesar să utilizaţi în prezent antioxidanţi, adică substanţe donori de electroni cu sarcină negativă. Pătrunderea acestora în organism aduce la restabilirea membranelor celulare, alimentarea lor energetică şi informaţională, încetinirea proceselor de îmbătrânire şi profilaxia cancerului.

Să analizăm. Astăzi apa şi aerul sunt infectate şi otrăvite, mâncarea este modificată sau sintetizată , mass-media permite crearea unui fondal psihoemoţional nestabil. Drept rezultat fiecare dintre noi este supus acţiunii radicalilor liberi, care se năpustesc asupra omului contemporan, în cantitate de câteva ori mai mare decăt asupra generaţiilor precedente. Din această cauză a crescut numărul cancerelor. Cum să determinăm puterea antioxidantului? Antioxidantul se determină prin numărul de electroni cu sarcină negativă, care sunt gata să restabilească sau neutralizeze celulele mutante - "radicalii liberi", celulele nestabile, care în forma existentă aduc daune organismului. Pe piaţă au apărut cantităţi mari de antioxidanţi, dar produsele recomandate de «CORAL CLUB INTERNATIONAL» se deosebesc de acestea. Produsele propuse pe piaţă sunt în formă de pastile sau capsule, care trebuie dizolvate în apă sau băute cu apă. Şi din nou, din cauza calităţii apei, puterea de bază a antioxidantului restabileşte apa şi în organism pătrunde în cantităţi mai mici. În afară de aceasta aceşti antioxidanţi cedând electronul se transformă în radicali liberi şi sunt nocivi pentru organism şi trebuie eliminaţi.

Pentru aceasta savantul american Patrik Flanagan a creat antioxidantul, care la interacţiunea cu radicalii liberi, nu se transformă în radicali liberi, ci este un component stabil al substanţei. 

Henry Coandă, omul de ştiinţă Român, cunoscut drept tată al dinamicii fluidelor şi drept posesor al premiului Nobel, şi-a petrecut zeci de ani studiind apa Hunza, a încercat să determine ce capacităţi posedă această apă încât cauzează efecte benefice asupra corpului uman. El a descoperit că Apa Hunza are multe proprietăţi particulare precum: tensiune superficială mică, puncte de îngheţ şi fierbere diferite şi o vâscozitate diferită faţă de apa obişnuită.
Patrik Flanagan, a muncit în următoarele trei decade cu mostrele de Apă Hunza, încercând să izoleze sau să sintetizeze proprietăţile acesteia. El a descoperit în final că multiplele minerale conţinute în ea, plutesc sub formă coloidală în apă şi au doar 5 nanometri în diametru fiind de 2000 de ori mai mici decât celulele sângelui şi posedă un potenţial electric ridicat, numit zeta-potenţial. Aceste minerale numite nanocoloizi – sunt dispersate în Hydracel şi cu acest potenţial electric interacţionează cu hidrogenul şi oxigenul molecular ce structurează apa creând structuri cristaline.

Utilizând studiile lui Henry Coandă, el a creat un antioxidant pe bază de hidrogen, îmbogăţindu-l cu electroni, legaţi slab, cu sarcină negativă, care imediat intră în reacţie cu radicalii liberi.

Drept rezultat s-a primit un antioxidant, cu denumirea de MICROHIDRINĂ, are poate să neutralizeze într-o clipă miliarde de radicali din organismul nostru. O informaţie mai detaliată despre acest preparat puteţi afla din cartea "Microhidrina".



Patrik Flanagan, de asemenea a creat analogul apei de munte Hunza (Pakistan), structura căruia permite să întinerim organismul, şi care de asemenea acţionează benefic asupra limfei sub denumirea de Hidracel, Produsul Coral-Mine sunt prafuri albe de coral Sango, unicul coral din cele 2500 specii, care poate schimba însuşirile biologice ale apei, structura acesteia.

O informaţie mai amplă puteţi vedea pe imaginile filmului Coral-Mine.


Trei oameni de ştiinţă de la universitatea Risa, unul dintre cele mai puternice institute din lume, a primit premiul Nobel în anul 1996 pentru descoperirea particulelor NANO (a nanoclusterelor).
Pe baza acestor descoperiri a fost creat produsul MICROHYDRIN PLUS, un antioxidant complex, care în afară de microhidrină mai include încă 8 antioxidanţi puternici. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu