joi, 16 octombrie 2014

Sa curatim CASA in mod natural

Criteriul de achizitie a produselor de curatenie in casa pentru multe persoane este unul singur si cel mai important este sa fie CASA CURATA.

E greu de imaginat viata unei gospodine fara produsele chimice de uz casnic. Bucataria, baia, pardoselile, ferestrele, mobila, covoarele, tot in casa este tratat cu produse chimice. Dar produsele chimice nu sunt doar obiecte de uz casnic. Lengeria de pat si imbracamintea este spalata cu detergenti si clatita cu lichide speciale, care contacteaza permanent pielea noastra, si exista tot felul de odorizanti ai aerului pe care ii inhalati de multe ori in zi.

Va indemn sa ELIMINATI CHIMICALE DIN CASA.
Acest articol este pentru persoanele care doresc o locuinta curata in mod ecologic, fara solutii cu chimicale care pot fi vatamatoare in timp, in special pentru copii si femei insarcinate. Daca cautati alternative mai sigure si mai ecologice decat cele care se afla pe rafturile din comert. Pentru cei care sunt ingrijorati de efectele negative asupra sanatatii pe care le gasim in produsele de curatare in comert. Aceasta informatie e pentru dvs.

Cu toti ne dorim o casa cat mai curata si cat mai sigura pentru noi si familiile noastre.

De aceea folosim detergenti puternici, agresivi. Credem adesea in mod incorect ca putem curata bine locuinta numai daca folosim substante agresive. Dar de obicei adevarul este tocmai pe dos. Detergentii agresivi contin deseori substante care pot fi chiar toxice si daunatoare pentru tine, familia ta, copii si animalele de companie. Detergentii naturali sunt deseori la fel de eficienti sau chiar mai eficienti decat acele amestecuri agresive si in plus, mai si economisesti bani.

Care sun motivele pentru a RENUNTA la ele:
  • Produsele de curatare a casei contin aproximativ 62 de chimicale toxice. Expunerea permanenta la aceste substante chimice de uz casnic poate provoca alergii, dermatite, boli cronice ale sistemului respirator, migrene, infertilitate, cancer, anomalii congenitale ect.
  • Clor, fosfati, ftalati, agenti tensioactivi, doar acestea sunt indicate pe ambalaj. Nu suntdoar periculoase, insa au si capacitatea de a se acumula si de a provoca actiuni distructive asupra organismului uman in cazul utilizarii indelungate.
  • Dupa ce le folosim, substantele de curatenie ajung in sistemul de canalizare si intra apoi in programul de tratare a apelor reziduale. O parte din ingredientele active trec si de programul de curatire a apei si se varsa in rauri.
  • Triclosanul apare pe etichete sub nume de "antibacterian". Este un ingredient foarte puternic, ce ajunge in rauri si polueaza. Afecteaza hormonii de reproducere.

Pentru cine este gama de produse Alive?


Gama ecologica Alive a fost conceputa special pentru persoanle care vor sa evite expunerea sanatatii lor si a mediului inconjurator actiunii agresive a produselor de uz casnic. Fiecare produs din gama Alive pastreaza in cantitati potrivite substantele bioactive necesare, prezente in materia prima vegetala, determinand capacitatea de curatire. Aceste produse nu contin in compozitia lor substante toxice periculoase.

Formula Alive contine doar surfactanti ecologici cu actiune delicata, acizi organici, substante alcaline, aromatizatori naturali din uleiuri eterice de citrice si plante. Ele se descompun in cele mai scurt timp pana la compusi organici netoxici, devenind, astfel, inofensivi pentru sanatatea consumatorului si nu dauneaza mediului ambiant. Toate produsele Alive reprezinta concentrate lichide sau granulate (sub forma de pulbere). De aceea un astfel de produs nu se consuma atat de repede precum altele din aceeasi categorie, economisand banii si timpul dvs. Produsele sunt dezvoltate special pentru persoane care sunt alergice, care au astm si dezvolta o sensibilitate crescuta la ingredientele chimice din produsele de curatare pentru uz casnic. Nu usuca mainile si nu provoaca iritatii.
Acum avem la dispozitie o gama larga si variata de produse ECO de uz casnic:
  1. Detergenti de rufe
  2. Detergenti pentru suprafete
  3. Detergenti de vase

Toate produsele fiind ECO, naturale, netocice, protejand mediul inconjurator si sanatatea ta si a familiei tale.

Cel mai important este, desigur, faptul ca faci ceva bun pentru planeta, astfel incat ea sa ramana frumoasa si pentru generatiile ce vor veni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu