vineri, 24 octombrie 2014

Detergent pentru indepartarea grasimii din bucatarie ECO

Doriti o bucatarie curata si lipsita de microbi?! Va prezint noul produs Alive K.

 "Alive K" detergent  ecologicconcentrat pentru degresarea tuturor suprafetelor din bucatarie care intra contact cu mancarea.

Cu acest produs vei constata cat de placut este sa faci curatenie generala in bucatarie.

Tip de murdarie: resturi proteice, organice, de ulei, grasime vegetala si animala.

Mod de utilizare:
  1. Se dizolva 100 ml de solutie in 400 ml de apa curatain flaconul cu pulverizator Alive 
  2. Se pulverizeaza pe suprafata de curatat, se strege cu un burete sau cu o laveta fara suprafete abrazive, se usuca.
  3. In cazul murdariei persistente: se aplica pe pata, se lasa sa actioneze cateva minute pana la absorbtia solutiei, apoi se strege cu un burete curat.
  4. Nu necesita clatire. Se poate utiliza pe suprafete care intra in contact cu produsele alimentare (in acest caz aceste suprafete se vor clati cu apa).

Ambalaj: 500 ml. Aceasta solutie este foarte rentabila, un recipient de 500 ml produce echivalentul a 5 recipiente cu pulverizator.

Tip de suprafete:
  • sticla
  • otel
  • inox
  • otel inox
  • plastic
  • lemn
  • crom
  • aluminiu

Aragazul este locul unde se aduna foarte multe bacterii. Grasimea scursa, umiditatea si resturile de mancare sunt conditii ideale pentru dezvoltarea germenilor si a bacteriilor. Aragazul tau poate avea o viata mai lunga daca vei acorda atentia si-l vei curata regulat. Nu este neaparat sa folosesti produse toxice. Uite la acest produs ecologic Alive K:
In cuptorul aragazului se poate aduna foarte multa grasime intarita, formata in timpul prepararii sau a incalzirii mancarii. Aceasta solutie Alive K curata eficient si rapid cuptorul de grasimile arse si intarite.





                                      
Aceste sunt putinele rezultate de la consumatorii care deja folosesc Alive K. Toate aceste imagini vorbesc de la sine si pot spune ca acest produs isi indeplineste cu succes misiunea.
Puteti folosi cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu