duminică, 25 mai 2014

Litiaza biliara sar renala. Pietre la rinichi sau la fiere.


Pietrele la vizica biliara care sunt de fapt consecintele:
  • a defictului de calciu
  • a intoxicarii
  • a deshidratarii
  • a lipsei insuficientei de enzime
De aceea, in cazul in care o persoana se confrunta cu litiaza biliara, ii recomandam in primul rand sa inceapa sa-si hidrateze organismul cu Coral-Mine. E foarte important sa se invete persoana sa bea apa corect cu calciu coralier, sa bea apa cate putin, cate o treime de pahar la fiecare jumatate de ora. Dupa ce mananca sa bea apa dupa o ora si jumatate cate putin. Daca bea apa astfel recomandata, pH-ul este mentinut in permanenta la acelas nivel.

Este foarte important cura hidrica in cazul pietrelor la rinichi si la fiere. Hidratatrea corecta influenteaza favorabil metabolismul, previne suprainfectarea cailor urinare si scade potentialul de formare a calculilor prin cresterea diurezei. In plus, inlatura constipatia, amelioreaza hipertensiunea arteriala si asigura drenarea cailor biliare.

Al doilea produs care trebuie consumat este Assimilator. Problemele de pietre, indiferent unde sunt localizate, la rinichi sau vizica biliara, sunt insotite de infectii. Se recomanda consumarea produsului Silver Max, Argint coloidal. In ce doza? Cate o lingura de masa (mare), de 3 ori in zi sau de 4 ori in zi. E bine sa se administreze in cavitatea bucala, sub limba, se absorb, se asimileaza foarte usor si foarte repede.
Ce face Assimilatorul?
Produsele alimentare contin enzime. Intrucat nu toate produsele alimentare sunt naturale si daca la lasam fara a le prelucra, in stare pura, peste un timp ele vor putrezi, vor intra in putrefactie. Procesul de putrefactie este practic un proces de ardere lenta. Si exact aceasta este actiunea pe care o fac enzimele. Da, aici apare urmatoarea problema. In corpul nostru interior avem foarte multe enzime. Unele enzime sunt enzime respiratorii, altele sunt enzime ale metabolismului si a treia categorie sunt enzimele digestive. Nu putem obtine energie fara enzime. In acelas timp produsele alimentare nu se pot scinda fara enzime. Totodata nu putem construi organismul fara a avea enzime. Apare urmatoarea problema. ca fiecare dintre noi prelucreaza termic hrana 80-90% pe care o consumam. La temperatura de 54 grade Celsius, enzimele sunt denaturate si nu mai pot sa functioneze optim, astfel apare o sarcina suplimentara pe care trebuie sa o suporte pancreasul. Iata si un motiv pentru care este foarte important sa consumam Assimilator. Mancare moderna pe care o consumam cu totii astazi, tot ce cumparam din magazin, tot ce este supus unui proces tehnologic, toata aceasta hrana contine conservanti. Este foarte important sa nu mancati produse care contin conservanti, pentru ca, in momentul cand acestea ajung in corp, ce fac acesti conservanti din produsele alimentare?! Ei practic opresc procesul de productie naturala al enzimelor in organismul nostru si, ca urmare, organismul nu mai poate descompune corect produsele alimentare. De aceea, este important sa ne invatam sa nu mancam mancare sintetica si in acelasi timp sa adugam enzime, in alimentatia zilnica.

Care sunt enzimele Coral Club?
Unul este Papaya - care este rolul ei?! Papaya scindeaza proteinele. Nu lipidele, ci proteinele. Pe langa faptul ca Papaya scindeaza proteinele, ea reuseste sa dezintegreze membrana protozoarelor.
Un alt produs Digestion Formula - sunt enzime in combinatie cu probiotice.
Un alt produs Assimilator - enzime si minerale.

Este important sa intelegem ca toata lumea trebuie sa manance enzime. Nu pentru ca o persoana ar putea fi bolnava, ci datorita faptului ca noi suntem obisnuiti sa prelucram termic hrana, si deoarece, intr-un fel sau altul, chiar daca incercam sa evitam conservatii, ei totusi ajung in corpul nostru, prin diverse forme alimentare.

Care este rolul Assimilatorului?
El impiedica formarea de pietre in orice parte a corpului. Mai mult decat atat, cristalele marunte, incipiente ale pietrelor care se produc sub actiunea Assimilatorului incep sa se dezintegreze. Cristalele acidului lactic, cristalele de colesterol, si altele.
Este important sa aveti enzime in hrana dvs., enzimele sunt recomadate tuturor, nu doar celor bolnavi.

In cazul pietrelor produsul Assimilator e bine de consumat cu 30 de minute inaite de masa.
Dar, daca doriti sa mai scapati de cateva kg in plus, este bine sa luati Assimilator dupa masa.

Lecitina - In corpul nostru avem intreg sistemul nervos, sistemul nervos central, creierul nostru, maduva spinarii si sistemul nervos periferic, adica toti nervii care ajung la membre. Transmiterea impulsurilornervoase are loc datorita acetilcolinei. Este o substanta care este produsa de Lecitina - ceea ce inseamna ca in momentul in care consumam Lecitina, creierul reuseste sa transmita mult mai bine impulsurile nervoase catre periferie. E important sa stiti un lucru, ca in momentul in care consumam lecitina, incepem sa gandim mai repede, atentia devine mult mai concentrata.
Un exemplu: O fata de 14 ani, a inceput sa consume Lecitina de la Coral Club si profesoara a intrebat parintii peste 2 saptamani, ce-i dati? ce faceti cu fiica dvs.? Reusea sa memoreze tot de 3 ori mai repede.
Ca o concluzie, toti copilasii trebuie sa consume Lecitina! Nu numai copii ci si adultii trebuie sa consume, ca sa aiba mai mult succes in viata.
De asemenea si persoanele de varsta a treia trebuiesa consume Lecitina ca sa nu-si piarda memoria, capacitatile.
In acelasi timp, fiecare nerv are o membrana, mielina. Este o structura similara cu cablurile telefonice, este ca izolatia firelor metalice. Si aceasta mielina se formeaza tot pe baza Lecitinei. In momentul in care bem Lecitina, impulsurile nervoase se transmit mai bine, in acelasi timp se asigura o protectie mai buna a sistemului nervos periferic. Atunci cand dispare mielina, avem scurt circuit intre fire.

Si al treilea aspect, Lecitina influenteaza asupra schimbului de lipide. De aceea atunci cand o persoana spune ca are pietre la vezica biliara sau nisip la vizica biliara, sau are fierea foarte groasa, este vorba de lipsa de lecitina.
Cata Lecitina trebuie sa consumam? E minunat 4 capsule in zi. Putem consuma cat dorim.
Un exemplu: Nepotelul unei doamne care avea 3 ani, vine la bucatarie unde are toate produsele, alege Lecitina, desface palma si o umlple cu capsule si le mananca. Bunica nu s-a speriat, l-a lasat in pace, copilul este flamand. Lecitina nu este medicament, este hrana. Copilul a mancat Lecitinain cantitatea aceasta, cu pumnul , o jumatte de an si peste o jumatate de an nu mai simte nevoia, nu mai vrea. Acum ia cate o singura capsula, cansimte nevoia.
Vreau sa va zic un secret, copiii pana la 6 ani, daca nu reusesc sa primeasca material de constructie in cantitatile necesare, aceasta lipsa ii va influenta intreaga viata. Copilul creste in permanenta, celulele se divid, si are nevoie de material de constructie.

Sa ne intoarcem la tema noastra. Acesta este programul:
Timp de 3 luni, timp de 6 luni. timp de 1 an si jumatate - nu stiu sa va spun exact cat este necesar consumul fiecaruia persoana.
Daca persoana stie ca se confrunta cu astfel e probleme cum sunt pietrele, litiazele, peste 3 luni trebuie sa-si faca o ecografie. Sa isi faca o reevaluare, daca numarul de petre a scazut, si daca este pe calea cea buna, sa continue cu acest program.

Marea majoritate a medicilor nu cred ca pietrele se pot dizolva. In realitate se pot dizolva.
Dar, trebuie sa stiti ca exista si pietre care nu se dizolva, insa 80% din pietre se pot dizolva, topindu-se, si bineinteles ca intelegeti ca daca o persoana are 2 solutii, sa fac o interventie chirurgicala de inlaturare a pietrelor sau sa le dizolve, va alege dizolvarea lor. Insa daca o persoana deja e hotarata a face o astfel de interventie chirurgicala, nu incercati sa convingeti ca nu trebuie sa faca asa ceva. Fiecare are dreptul la alegere!
Care este concluzia? In loc sa tratati pietrele, nu le formati!

O alta intrebare: NISIPUL IN RINICHI.
Care este programul in astfel de cazuri. In caz de nisip si pietre la rinichi, primul produs:

In cazul in care prin rinichi trec mici firicele de nisip, caile urinare, caile uro-excretoare devin inflamate. Si durerile apar la oameni nu din cauza pietrelor, ci din cauza ca mucoasa cailor uro-excretoare se inflameaza. Inflamatia duce la aparitia edemelor, comprima, ingusteaza caile urinare, capsula rinichilor creste, se mareste. De aceea, Silver Max asigura practic o procedura de curatare, de igienizare a cailor urinare.

Va voi spune pe scurt despre Combinatia nr. 6 - este un complex de plante, care combat spasmele cailor uro- excretoare, le curata, astfel incat, nisipul care rezulta iese mai usor, fara durere, din organism.

Va sugerez sa aveti un stil de viata sanatos, multe exercitii fizice si o dieta sanatoasa care sa contina multe fibre, deoarece orice problema de sanatate poate fi provocata de un anumit tip de dezechilibru in organism.
Sanatate multa va doresc!
Restul le faceti singuri, dar fara sanatate mai greu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu