joi, 15 august 2013

Argintul coloidal - o substanta minune


Ce este acesta? Argintul coloidal este o substanta pura complet naturala constând din conglomerate submicroscopice de argint, aflate în suspensie în apa pura ionizata datorita sarcinii electrice foarte mici asociata fiecarei particule.
Ce face acesta? Argintul coloidal este un antibiotic puternic si natural. Este forma cea mai folositoare si cel mai eficient distrugator al bolilor, germenilor, virusilor si fungilor cunoscut pâna acum. S-a descoperit ca este atât un remediu, cât si o metoda de prevenire a racelii, gripei, tuturor infectiilor si fermentatiilor datorate bacteriilor, fungilor sau virusilor, în special stafilococilor si streptococilor, care sunt adesea prezenti în starile de boala. S-a raportat faptul ca reduce rapid inflamatia si induce o vindecare mai rapida. Corpul are nevoie de argint coloidal pentru a lupta contra bolilor microbiene (datorate microbilor) si pentru a fi ajutat în procesul de vindecare. Luat profilactic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar aducând mai multa energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine în corp. Un antibiotic artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când se cunoaste faptul ca argintul coloidal distruge peste 650 de boli fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic.

Argint în corp? Noi obtinem argintul, ca de altfel toate mineralele, prin hrana pe care o consumam. Acesta provine direct din solul natural. Solul este bogat în organisme vii. Aceste organisme descompun solul, astfel ca plantele primesc minerale într-o forma asimilabila lor. Prin urmare, noi obtinem argint în mod natural din mineralele prezente în plantele cultivate prin metode naturale. Daca noi consumam plante care au fost cultivate cu ajutorul fertilizatorilor chimici, ca majoritatea plantelor cultivate în zilele noastre, fara organisme în sol care sa ajute planta în furnizarea hranei, noi nu obtinem cantitatea de vitamine si minerale care exista în mod normal în plantele cultivate prin metode naturale, generându-se astfel diferite deficiente. Pe masura ce tesuturile corpului îmbatrânesc sau daca noi nu suntem capabili sa asimilam argintul din anumite motive, apare o deficienta de argint si un sistem imunitar slabit, care pot duce la aparitia cancerului si a altor boli. Unii oameni de stiinta suspecteaza deficienta de argint ca fiind unul din cauzele principale ale cancerului si a cresterii accelerate a ratei de cancer în zilele noastre. Dr. Robert Becker a observat o strânsa corelatie între nivelele scazute ale argintului si boala. Oamenii care au prezentat nivele scazute de argint au fost adesea bolnavi, au avut de nenumarate ori raceala, gripa, febra si alte boli. El a afirmat ca o deficienta în argint constituie cauza functionarii improprii a sistemului imunitar. A descoperit faptul ca argintul actioneaza asupra unei game largi de bacterii, fara nici un efect secundar sau deteriorare a celulelor corpului si ca poate stimula foarte mult cresterea tesuturilor vatamate.
De ce argintul? Argintul a adus beneficii pentru sanatatea omenirii timp de mii de ani. În Grecia si Roma antica, oamenii foloseau recipiente de argint pentru a pastra lichidele proaspete. Colonistii americani care strabateau Vestul puneau adesea un dolar de argint în lapte pentru a-i întârzia fermentarea (alterarea). La începutul secolului, doctorii prescriau nitrat de argint pentru ulcerele de stomac, iar o practica comuna era sa puna câteva picaturi de solutie de argint în ochii nou nascutilor pentru a distruge bacteriile care provoaca orbirea. Un compus al argintului cunoscut sub numele de sulfadiazina de argint a fost folosit în 70% din maternitatile din SUA. El mai ajuta si la stoparea virusului herpesului. Observatie: nu argintul este nociv în plombele dentare, ci mercurul, care este o otrava mortala.

Care sunt caracteristicile cheie ale acestuia? Argintul coloidal nu este toxic, si nu s-au semnalat pâna în prezent efecte secundare. Nu s-a semnalat intoleranta la acesta, si nici o cantitate care sa duca la supradozaj. Argintul coloidal nu este nociv pentru ficat, rinichi, alte organe sau zone ale corpului. Nu prezinta nici un pericol pentru femeile însarcinate si cele care alapteaza, ci chiar ajuta la dezvoltarea si la starea de sanatate a fatului si, de asemenea, usureaza nasterea si recuperarea dupa nastere. Argintul coloidal este inodor, fara gust, nu este iritabil, nu vatameaza ochii, nu contine radicali liberi, nu dauneaza enzimelor umane si nu prezinta reactii la medicamentatie. El îmbunatateste digestia, regenereaza rapid celulele si tesuturile vatamate, ajuta la prevenirea racelii, gripei si a tuturor bolilor datorate microbilor.

A fost testat medical? Da! Argintul coloidal a fost testat cu succes în laboratoarele medicale UCLA, în care a distrus orice virus pe care a fost testat.

Principalele acţiuni ale Argintului coloidal:
- antiviral
- antibacterian
- antifungic
- antimicotic
- antiseptic
- antioxidant
-antiinflamator
- puternic întăritor al sistemului imunitar
Mod de utilizare:
Soluţia cu Argint coloidal poate fi utilizată intern (ca supliment alimentar) sau extern: în inhalaţii, pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară); picături în ochi, nas şi urechi; în soluţii pentru clismă; pentru igienă şi tratamente în zona intimă; pentru îngrijirea părului, pielii şi a unghiilor, prin pulverizare sau comprese; ca soluţie tonică şi purificatoare în cosmetică; pentru înlăturarea mirosurilor nedorite ale corpului.

Sa vedem cum poate fi aplicat in practica:
1.
Îngrijire personală
- pulverizare pe zgârieturi, acnee, arsuri, tăieturi, arsuri solare şi răni;
- sterilizează periuţele de dinţi, instrumentarul chirurgical şi aparatul de ras;
- se poate folosi la spălarea gurii (apă de gură);
- adăugat în şampon, balsam și în soluția pentru clătirea părului;
- pulverizare în încălţări, şosete, între degetele de la picioare;
- pentru îngrijirea plăcii dentare, a canulei irigatorului şi a canulei de clismă;
- de adăugat la apa de baie, la gargară, la irigaţii vaginale, la clisme, pentru pulverizări nazale şi igienă dentară;
- după baie, pulverizare pe corp;
- adăugat în mașina de spălat, pentru igienizarea lenjeriei intime, a feţelor de pernă, cearceafurilor, prosoapelor şi pijamalelor persoanelor bolnave.

2. Pentru curatirea casei, inclusiv a bucatariei.

-pulverizare pe marginile tăioase, pe bureţii de bucătărie şi pe recipientele linse de animalele de companie (câini sau pisici);
-pulverizare în interiorul frigiderelor, (dacă nu au deja dispozitiv cu ioni de argint) şi a interiorului lăzilor de depozitat alimente;
-poate fi adăugat în var, în vopselele pe bază de apă sau în pasta de lipit tapet;
-poate fi adăugat în apă împreună cu o soluție lichidă ce urmează să fie folosită pentru igienizarea gresiei, a faianței sau a obiectelor sanitare;
-poate fi folosit în apa de spălat vase;
-se poate adăuga în soluţiile de curăţat cu mopul;
-este eficient în curățarea cabinelor de duş, a scaunelor de toaletă, căzilor de baie, chiuvetelor, urinarelor şi a covoarelor de baie;
-se poate pune în jacuzzi şi în căzile fierbinţi;
-se poate pulveriza în filtrele de aer condiţionat după curăţare, precum şi în conductele de aer şi ventile;
-se poate adăuga în curăţarea apei finale de clătire, atât în mașina de spălat rufe cât și în cea de spălat vase;
-poate trata piscinele, fântânile, umidificatoarele şi reciclatoarele din turnurile de răcire a apei;
-se pot şterge telefoanele, căştile, aparatele de auzit, portofelul, ramele de ochelari, pieptenele, periile de păr, mânerele uşilor, întrerupătoarele.

3. Pentru animale şi plante
- se amestecă în apa animalelor de companie sau se dă ca atare, în loc de apă;

- se pune în apa păsărilor;

- se pulverizează culcuşul animalelor de companie şi se lasă să se usuce;

- se adaugă în şamponul animalelor de companie;

- se pulverizează pe frunzele plantelor;

- se pune în vasele florilor tăiate.


4. Deosebit de util în vacanțe și călătorii
- adăugat în apa de băut, în timpul călătorilor sau la camping;

- pentru igienizarea mâinilor înainte de masă, la picnic sau în deplasări;

- pulverizat pe toată suprafața corpului în cazul rănilor, tăieturilor, înțepăturilor;

- poate fi pulverizat pe toată suprafața corpului în cazul arsurilor solare;

- folosit ca odorizant natural, îndepărtează mirosurile neplăcute;

- pulverizat pe toată suprafața corpului după baia în mare, râuri sau lacuri; purifică și elimină toxinele din straturile profunde ale pielii.

Clubul Coral ne pune la dispozitie si Silver Gel - care poate fi folosit in diferite cazuri.





Un studiu de ultimă oră, publicat în reviste de referinţă, susţine cu argumente şi dovezi concrete faptul că în prezenţa ionilor de argint din soluţia cu argint coloidal organismul îşi produce singur propriile celule STEM. Aceasta ar putea explica de ce urmele rănilor care au fost vindecate cu ajutorul Argintului coloidal sunt mult mai mici (existând cazuri de vindecare rapidă, în care nu au mai rămas urme pe corp) comparativ cu urmele lăsate în urma cicatrizărilor sub acţiunea altor tipuri de tratament.

Va recomand cu caldura acest produs. SANATATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu