marți, 12 iulie 2016

Ingrijirea mea orala sau despre Periuta, Praful de dinti, Uleiul si Sarea


O buna ingrijire orala si vizitele la dentist va va ajuta sa va mentineti dintii si gingiile sanatoase.

Poate nu stiai, insa dintii necesita ingrijiri speciale si o atentie deosebita.

Ce produse folosesc pentru ingrijirea orala:
  1.  Pulbere pentru dintiMicroBrite cu Microhidrina” cu aroma proaspata de menta este prima pulbere pentru dinti din lume cu proprietăţi antioxidante. In compozitia sa intra cel mai activ antioxidant – Microhidrina. MicroBrite cu Microhidrina” are capacitatea de albire a danturii, fara a utiliza produse abrazive, oferind o prospetime placuta. Microhidrina reface echilibrul alcalino-acid din cavitatea bucala, impiedică formarea tartrului si depunerilor de piatra pe dinti si combate halena. Xilitul previne aparitia cariilor. Activizează procesul de remineralizare, adica saturează cu minerale atat emailul sanatos, cat si dintii afectati deja de carii, inhibă cresterea florei patogene, ce provoaca carii si afectiuni ale gingiilor, stabilizează pH-ul salivei si imbunatateste patrunderea calciului in emailul dentar. Aloe vera are o actiune favorabila asupra gingiilor, combate iritatia si inflamatia radacinilor descoperite ale dintilor si gingiilor, contribuie la insanatosirea acestora. Mentolul, exercitand o actiune de iritare asupra terminaţilor nervoase, asigură efect calmant, bactericid si o usoara senzatie de racoare, imbunatateste circulatia sanguina in gingii, improspateaza respiratia pentru mult timp. Mare diferenta intre toate pastele de dinti folosite si MicroBrite. Dupa prima utilizare ve-ti intelege de ce. Pulberea se aplica pe periuta de dinti umezita, dupa care se periaza dintii.
  2. Ulei esential de arbore de ceai - s-a demonstrat ca reduce sangerarea gingiilor si carierea dintiilor. Ajuta in respiratia urat mirositoare. Amesteca 3-5 picaturi ulei de arbore de ceai cu un pahar cu apa si clateste gura. 
  3. Sarea din Marea Moarta cu Microhidrina. Apa din Marea Moarta este unica, deoarece are un continut bogat de saruri, de 27%, comparativ cu sarea din apa de mare, de 3%. Iata un mic secret: daca iti doresti sa traiesti 100 de ani  si sa mai ai dintii tai naturali. Cum folosesc sarea intru ingrijirea orala - pentru gingii, se pune pe deget o cantitate mica de sare, apoi semaseaza bland.
Pentru dinti sanatosi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu