luni, 9 februarie 2015

“Sa traim sanatos fara toxine” de Dr. Robert Morse


Aceasta carte o recomand celor care este interesat de propria sanatate. Este o carte fantastica care trebuie citita si recitita de cel putin 3 ori. In aceasta carte iti poti gasi raspunsul la problemele de sanatate.
Datorita acestei carti intelegi importanta DETOXIFIERII si cum sa incepi procesul de regenerare celulara completa. Vei gasi explicatii de ce e nevoie de alimente crude si plante medicinale pentru curatarea si vindecarea fiecarui organ.
Robert Morse vorbeste ca nu sangele este cel mai important in organism ci limfa, sunt intru totul deacord. Din pacate astazi medicina moderna sistemul limfatic este trecut cu vederea.

Cel mai mult mi-a placut legatura dintre corp, minte si suflet, pe de-o parte si sanatatea durabila, pe de alta parte. Deoarece o recomandam foarte des tuturor care erau in jurul meu.

Un lucru stiu sigur despre Dr. Robert Morse: ca si-a sustinut punctul de vedere prin toate mijloacele posibile. Aceasta carte uluitoare te poarta pas cu pas prin fiecare aspect al detoxificarii si consolidarii vitalitatii. E sipetul cu comoara de informatii pentru incepatori si cunoscatori deopotriva.”  David Wolfe

CUPRINS
1. Intelegerea Speciei Umane
2. Cum Functioneaza Corpul Omenesc
3. Alimentele cu care ne Hranim
4. Obiceiuri Nocive
5. Natura Bolii
6. Eliminarea Bolii prin Purificarea si Regenerarea Tesuturilor
7. Hrana pentru Vitalitate
8. Puterea Plantelor Medicinale
9. Instrumente pentru o Viata Sanatoasa
10. Sanatate si Spiritualitate
Anexa A – Verificarea Temperaturii Bazale pentru Functia Tiroidiana
Anexa B – Familia Stiintelor Naturii
Anexa C – Ghidul Resurselor
Anexa D – Totul despre Hemograma
Anexa E – Analiza Mineralelor din Tesuturi (ATM)
Anexa F – Greutati si Unitati de Masura
Anexa G – GLOSAR


Daca doriti sa incepeti procesul de regenerare celulara care va va duce la adevarata vindecare cititi aceasta carte. Citind cartea vei avea impresia ca esti la ore de anatomie, insa poti sari peste aceste capitole. Este usor de citit si de inteles e pentru cei care cauta o solutie pentru probleme de sanatate sau pasionat de medicina

  • Cartea, o gasiti aici: http://www.scribd.com/doc/93665327/Carte-Socanta-Sa-Traim-Sanatos-Fara-Toxine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu