joi, 30 ianuarie 2014

Cosmetica care sfideaza imbatranirea


7 pasi spre desavarsirea pielii noastre.

Exteriorul excelent si perfect joaca un rol crucial in viata fiecarei femei, astfel se poate spune multe despre starea pielii. O piele sanatoasa si bine ingrijita este rezultatul unui stil de viata activ, a unei alimentatii echilibrate si a ingrijirii zilnice minutioase. Cu toate acestea, cu varsta incetinesc in mod semnificativ procesul de regenerare a celulelor pielii. Pielea incepe sa imbatraneasca la 25 de ani. Pe masura ce imbatranim productia de colagen, proteina care functioneaza ca o schela pentru piele si de elastina, substanta care permite pielii sa-si revina la forma initiala, incetineste, pielea devenim mai putin elastica. Lipsa de nutrienti si actiunea factorilor externi agresivi (ecologia, razele ultraviolete, toxinele) deshidrateaza pielea, prevenind acumuluarea de umezeala si slabesc functia de protectie. Ca urmare, pielea devine uscata, tenul devine palid, apar riduri. Prin urmare, in aceasta perioada, pielea are nevoie de ingrijire specila, hidratare activa si de nutritie.

Compania Coral Club propune o linie inovativa de produse cosmetice premium "Cellution 7" pentru intretinerea tenului. Aceasta linie de produse cosmetice naturale pentru ingrijirea pielii mature sfideaza imbatranirea si este desninata pentru fiecare femeie care doreste sa-si pastreze permanent sanatatea, frumusetea si sa invinga timpul.

La baza liniei C7 este aloe vera, care este o sursa bogata de enzime, vitamine si alte substante bioactive atat de necesare pielii noastre. Ea are o actiune bactericida excelenta, de hidratare si tonifiere uimitoare. Patrunzand delicat si usor in straturile profunde ale pielii, extractul de suc de aloe curata bine porii, stimuleaza regenerarea celulelor, hidrateaza in mod intensiv si ridica pielea avand efect de lifting, restabileste balanta hidrica naturala, imbunatateste circulatia sanguina, eliminand, totodata, iritatiile si procesele inflamatorii.

Acidul hialuronic are o mare capacitate de retinere a apei, sporind, datorita acestei proprietati, fermitatea si elasticitatea pielii. Exercitaactiune antiinflamatoare si astringenta: formeaza la suprafata straturilor lezate ale pielii o pelicula invizibila de apa, accelerand procesul de refacere si formare a celulelor noi,  apara pielea impotriva actiunii toxice a microbilor patogeni.

Proteina de grau are o actiune hidratanta instantanee asupra pielii, crescand, astfel, elasticitatea acesteia. Stimuleaza sinteza de colagen si elastina, procesul de reannoire a celulelor, ingusteaza porii, hraneste intens tenul slabit de stres, retine umiditatea in straturile externe ale pielii, indeparteaza ridurile fine.

Extractele vegetale naturale (de castravete, alge marine, ceai verde, papaya, ananas) si vitaminele A, C, E, D curata, hidrateaza si hranesc excelent pielea, aparand-o impotriva uscarii, imbunatatesc culoarea tenului, asigura o puternica protectie antioxidanta, lupta in mod activ impotriva actiunii distrugatoare a razelor ultraviolete si a radicalilor liberi, prevenind imbatranirea prematura a pielii si aparitia ridurilor.

PRIMUL PAS - Curatirea in profunzime a pielii 

Spuma pentru curatarea profunda a tenului.
Este ideala pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul cu probleme si cel sensibil, datorita faptului ca nu lasa senzatia de uscaciune dupa utilizare. Elimina in totalitate machiajul si impuritatile, curata delicat si eficient porii, hidrateaza si hraneste cu blandete tenul, facandu-l neted si catifelat.
Proteina de grau care intra in compozitia produsului "C7 Deep Cleansing Foam" exercita excelenta actiune de hidratare si curatare: mentine balanta hidrica a pielii, crescand elasticitatea acesteia, acelereaza regenerarea celulelor, confera pielii prospetime revitalizanta si stralucire.
Mierea are proprietati antiseptice si antiinflamatoare, contribuie la cresterea celulelor noi si regenerarea tesuturilor, poseda capacitatea de a neutraliza radicalii liberi, care distrug celulele pielii. Patrunzand cu delicatete in pori, acest remediu natural egalizeaza textura denivelata a pielii, hidrateaza si calmeaza tenul obosit de stres.
Uleiul de muscata si lemongrass stimuleaza circulatia limfei si eliminarea toxinelor, favorizeaza deschiderea porilor, curatindu-i in profunzime, impiedica formarea punctelor negre, elimina inflamatia glandelor sebacee.

- Curata usor si eficient porii fara a deteriora pielea;
- Hidrateaza activ pielea si nu lasa nici o uscaciune dupa utilizare.

Este recomandata pentru utilizarea zilnica.

PASUL DOI - Exfolierea si regenerarea tenului. 

Crema peeling pentru fata
Crema peeling "C7 Facial Peel Cellution" este un remediu absolut nou pentru exfolierea si regenerarea stratului superficial al pielii. Indeparteaza cu blandete celulele moarte ale pielii, fara a provoca iritatii, exercita un pronuntat efect de improspatare si netezire, este sigura si simpla in utilizare.
Este un peeling enzimatic - o alternativa eficienta la cremele abrazive obisnuite. Principalul ingredient activ al cremei peeling este enzima vegetala de papaina, iar extractele de papaya si ananas sporesc si completeaza actiunea acesteia.
Papaina este denumita pe buna dreptate "bisturiul biologic", intrucat digera proteina, insa actionand selectiv numai asupra tesuturilor moarte si de aceea poate fi aplicata fara retinere pe piele. Crema exfoliaza bland, avand actiune de "dizolvant" pentru stratul epitelial format din celule moarte, lumineaza tenul, indepartand stratul de piele cu continut crescut de pigment, imbunatateste microcirculatia,combate descuamarea. Acest peeling se poate efectua in orice anotimp, chiar si vara, intrucat dupaefectuarea acestuia nu apar reactii de hipersensibiltate la soare, caracteristice, de obicei, cremelor care contin acizi de fructe. Peelingul enzimatic este indicat in special pentru pielea matura, intrucat uniformizeaza relieful acesteia reducand profunzimea ridurilor, stimuleaza capacitatea de regenerare si intinerire a pielii.

- Indeparteaza eficient celulele moarte ale pielii;
- Stimuleaza regenerarea de noi celule;
- Imbunatateste circulatia sangelui si improspateazul tenul.

Crema peeling e recomandata de folosit 1-3 ori in saptamana.

PASUL TREI - Hidrateaza si protejeaza pielea. 


Ser impotriva ridurilor, ingrijirea zilnica.
Serul impotriva ridurilor este creat special pepentru hidratarea si protectia tuturor tipurilor de piele, asigura nutritie maxima, contribuie la netezirea ridurilor, oferind tenului fermitate si sanatate.
Extractele vegetale naturale - de castravete, ceai verde, tataneasa, samburi de struguri - si vitaminele A, E, C, D poseda puternice prorietati antioxidante. Vitaminele A si E incetinesc procesul de formare al ridurilor, netezesc relieful de suprafata al pielii, hranind-o si hidratand-o activ,stimuleaza procesul de divizare celulara, apara celulele de actiunea radicalilor liberi si protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature.
Matrixil 3000 este un complex unic, bazat pe actiunea peptidelor esentiale, producatoare de colagen. Activizand celulele pielii, aceste peptide sporesc productia de colagen natural, refac elasticitatea pielii, ontribuie atat la netezirea riurilor profunde, cat mai ales a celor fine.

- Asigura o nutritie maxima la nivel celular;
- Hidrateaza si protejeaza pielea;
- Netezeste ridurile;
- Ofera protectie antioxidanta;

Dupa curatirea profunda a pielii, se aplica o cantitate mica de ser nutritiv pe fata sub forma unui masaj, se aplica aceasta procedura in fiecare dimineata. Rezultatul va depasi toate asteptarile.

PASUL PATRU - Terapie intensiva pentru NOAPTE.  

Ser impotriva ridurilor profunde.
"C7 Deep Wrinkle Serum" este un remediu cu actiune eficienta, care activizeaza axcelent procesele de refacere celulara a pielii in timpul noptii.
Serul contine componenta revolutionara argirelina, o peptida unica, elaborata special pentru atenuarea ridurilor mimice si a imbatranirii pielii. Argirelina slabeste contractilitatea muschilor faciali, inhiband activitatea hormonilor - catecolamine, care reprezinta cauza contractiilor musculare si a aparitiei ridurilor, previne aparitia noilor riduri de varsta si netezeste treptat ridurile deja existente, luptandu-se, totodata, intens cu ridurile mimice din zona fruntii si din jurul ochilor.
Aminoacizii matasii hidrateaza excelent. Patrunzand profund in celule, acestia umplu instantaneu toate leziunile si denivelarile pielii, redand netezime si culoare sanatoasa tenului, constituie o sursa de hidratare, participa la sinteza proteinelor, imbunatesc procesele metabolice la nivelul celulelor pielii.
Alantoina exercita asupra pielii efect emolient si hidratant, elimina descuamarea, stimuleaza reinnoirea celulelor epidermei, accentueaza actiunea altor substante biologic active si cea a vitaminelor, poseda proprietati bactericide. Stimuleaza mobilitatea leucocitelor, responsabili pentru protectia imunitara a pielii.

- Netezeste ridurile existente si previne altele noi;
- Relaxeaza muschii de pe expresia faciala;
- Hraneste si hidrateaza straturile profunde ale pielii.

Serul este recomandat zi de zi pentru ingrijirea pielii de noapte. Dupa 15 zile de folosire a serului sunt reduse cu 17% din riduri! 

PASUL CINCI - Ingrijirea pielii din zona ochilor. 

Crema pentru conturul ochilor  

Crema pentru ingrijirea pielii sensibile din zona ochilor reduce in mod eficient ridurile fine de mimica, pungile si cearcanele de sub ochi. In doar 15 zile de la utilizare, edemele de sub ochi dispar, iar numarul petelor de pigmentare se reduce cu 30-34%.
Aiserilul este o peptida activa, care contracareaza edemele din jurul ochilor, hidrateaza profund si asigurao tetnutritie echilibrata pentru celulele pielii, reducand ridurile fine si profunde.
Extractul de musetel exercita actiune antiinflamatoare,elimina iritatiile si descuamarea, calmeaza tenul sensibil.
Extractul de castravete tonifica excelent,deschide culoarea tenului si il curata, reducand vizibil cearcanele de sub ochi si combatand oboseala.
Extractul de silur imbunatateste circulatia sanguina si microcirculatiain vasele mici, poseda proprietati antioxidante, protejeaza pielea impotriva actiunii agresive externe, amelioreaza drenajul tesuturilor,creste fermitatea pielii.
Uleiul de jojoba exercita actiune antiinflamatoare, este un excelent emolient si satureaza pielea cu substante benefice. Continutul mare de vitamina E din uleiul de jojoba incetineste procesul de uscare al tenului, ajutand la combaterea activa a influentei agresive a mediului ambiant.

- Netezeste ridurile din jurul ochilor;
- Reduce cercanele, pungile si edemele de sub ochi;
- Elimina numarul petelor de pigmentare.

Se recomanda o cantitate mica de crema se aplica in zona ochilor dimineata si seara in fiecare zi. 

PASUL AL SASELEA - Hidratarea intensiva a pielii 

Crema hidratanta, cu efect de combatere a imbatranirii tenului.
Acest remediu ideal usor hidratant asigura un maxim de hranire si hidratare, contine un complex de componente active antiimbatranire,carereduc ridurile,fortifica si intineresc tenul.
Una din componentele de baza ale cremei - matrixil 3000, care este complex peptidic antiimbatranire eficient, care stimuleaza sinteza de colagen si elastina, creste fermitatea pielii.
Scualenul, patrunzand usor prin epiderma, confera pielii senzatie de finete si aspect matasos. Exercita actiune antiinflamatoare, antioxidanta si cicatrizanta. Satureaza celulele pielii cu oxigen, imbunatatand respiratia pielii si schimbul de substante.
Algele marine activizeaza sinteza de colagen si elastina, imbunatatesc circulatia sanguina, normalizeaza balanta hidro-salina a pielii, tonificand-o si hidratand-o.

- Ofera nutritie optima si hidratarea pielii;
- Stimuleaza sinteza de colagen;
- Imbunatateste semnificativ tenul;
- Reduce ridurile cu 45%.

Se foloseste crema in fiecare zi, pielea va fi sanatoasa si elastica pentru o lunga perioada de timp.

PASUL SAPTE - Creste tonusul muscular, lifting natural.  
Masca tonifica cu efect de intinerire pentru ten.
"C7 Rejuvenating Toning Mask"
ridica pielea, improspatand si luminand culoarea tenului. Reda pielii fermintatea, elasticitatea, senzatia de prospetime de care are nevoie.
Extractele de trestie de zahar, de mar, de tataneasa ingrijesc cu delicatete pielea, avand excelente proprietati tonice: cresc tonusul muscul, imbunatatesc circulatia sangelui si a limfei,calmeaza tenultensionat si obosit, elimina iritatiile si inflamatia, fiind benefice in special pentru tenul sensibil.
Datorita continutului crescut de acid citric, ascorbic si malic, extractul de lamaie este utilizat pe scara larga in remediile de curatare pentru ten combinat si gras. Utilizarea frecventa a exctractului imbunatatesc in mod semnificativ starea generala a pielii: normalizeaza functia glandelor sebacee, reduce densitatea comedoanelor, ingusteaza porii, inalbeste eficient tenul, ajuta la eliminarea pistruilor, pigmentarii excesive, capilarelor sparte si eruptiilor alergice. De asemenea exercita actiune antibacteriana, stimuleaza procesul de regenerare celulara, netezeste ridurile fine.
Extractul de salcie este bogat in subtante tanante, vitamina C, glicozide, flavonoide, acid lactic si alte subtante active - ocombinatie ideala de compusi care exercita asupra pielii un efect antiseptic, antiinflamator sicicatrizat. Extrcatul este foarte eficient pentru curatirea porilor si exfolierea celulelor moarte de pe suprafat pielii.
Extractul de ceai verde este un excelent remediu pentru ingrijirea pielii. Pastrand tineretea si frumusetea acesteia, ceaiul verde actioneaza in mod complex la nivel celular: intareste peretii vaselor, protejeaza pielea impotriva actiuni radicalilor liberi, razelor ultraviolete, intensifica microcirculatia si stimuleaza productia de colagen propriu. Imbunatateste schimbul de oxigen si schimbul hidro-salin, impiedica manifestarea cuperozei, elimina roseata. Mai mult de atat, extractul de ceai verde este utilizat cu succes in cosmeticele pentru ingrijirea pielii din jurul ochilor, reducand retentia de lichide, combatand cearcanele si "pungile" de sub ochi.

Masca tonica este recomandata de folosit pentru o curatire profuna de 2-3 ori pe saptamana in primele 10 zile, apoi 1-2 ori pe saptamana.
Pentru optinerea unui efect optim se recomanda dupa Masca tonica utilizarea produselor "C7 Nourishing Serum" ser impotriva ridurilor si "C7 Age Defying Moisturizer" crema hidratanta.

Cellution 7 -
este cadoul perfect atat pentru femei cat si pentru barbati, in special primavara in hipovitaminoza. Produsele din aceasta colectie hraneste in mod activ pielea, datorita extractelor naturale vegetale cu activitate biologica crescuta. Ofera pielii un sentiment de confort, creste fermitatea, imbunatateste si improspateaza culoarea tenului. 

Rezultate



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu