duminică, 24 ianuarie 2016

E-moţie (e-motion) – documentar

Este un documentar care te lasa pe ganduri. "TOTUL ESTE ENERGIE." Albert Einstein

Merita vazut si revazut de cei care vor sa previna sau sa vindece boli. Va las linkul mai jos.

http://documentare.rightbe.com/documentare-spirituale-2/e-motie-e-motion-documentar

Dupa acest documentar ne dam seama cum emotiile afecta organismul. In acest documentar liderii din domeniul medicinii energetice cerceteaza legatura dintre emotie, organism si sanatate. Explica ca mintea subconstienta este de o 1000 de ori mai puternica decat mintea constienta. Astfel, putem sa ne intrebam: Ce anume o controleaza? Raspunsul se afla in emotiile nerezolvate.
In mintea noastra subcontienta avem amintiri emotionale, atunci cand sunt declansate provoaca o reactie in organism care elibereaza o multime de hormoni de stres. Dupa se modifica fiziologia noastra. Ele sunt creeate  prin gandurile noastre, deoarece gandurile creeaza emotii.
O emotie destul de puternica in organism perturba campul  de energie a corpului. Ca furie,depresie, tristete, anxietate, agresevitate, astfel de emotii negativw se vor stoc in organism si DUPA SUNT CAUZA PRINCIPALA A DURERII FIZICE. Dupa un astfel de blocaj nu este eliminat se va dezvolta boala.
In acest film intalnite si exemple...

De aceea, e important sa eliberam bagajul emotional, pentru a ne putea bucura de o sanatate buna si vibranta.
Expertii din documentar E-motion ne da sfaturi pentru a vindeca trupul, mintea subcontienta si sanatatea noastra in ansamblu.

Principiile care stau la baza SANATATII: aer, apa, alimente sanatoase, lumina solara si mersul pe jos si relatiile afectuoase, si descopera ceva care sa te pasioneze si sa te faca fericit. Numai astfel corpul tau se va vindeca de a sine. Grija de tine insuti reprezinta viitorul. Cand te schimbi tu, asta-i afecteaza si pe ei (pe toti). Din cauza atitudinilor, si a credintelor si a comportamentului tau.

"Deci, 5 % din fiinta noastra este mintea constienta, 95% din ea sunt acele programe subconstiente, pe care le-am memorat."

O lectie grozava din film: "Aminteste-ti asta mereu. In fiecare dimineata, din clipa in care iti ridici capul de pe perna... ai la dispozitie tot ceea ce-ti doresti."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu